UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL İLE MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EMİNA SANDAL O SIRRINI İLK KEZ AÇIKLADI!..

MUSTAFA SANDAL İLE MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EMİNA SANDAL O SIRRINI İLK KEZ AÇIKLADI!..

MUSTAFA SANDAL İLE MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EMİNA SANDAL O SIRRINI İLK KEZ AÇIKLADI!..

Ülkesi Sırbistan'da olduğu kadar Türkiye'de de sevilen bir şarkıcı olan Emina Sandal, Mustafa Sandal'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Son olarak istebuayakkabi. com sitesinin yüzü olan güzel yıldız; Şamdan Plus dergisine yeni projeleri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalardan satırbaşları:

TÜRKİYE'DE PARFÜMÜM ÇIKACAK

Kendi moda markanızı yaratma gibi bir düşünceniz var mı?

Sırbistan'da kendi adıma parfümler piyasaya çıktı ve çok ilgi gördü. Yakında Türkiye'de ve birkaç ülkede daha bu çalışmayı yapacağız. Bu konuda yakında sürprizlerim olacak.

Beğendiğiniz Türk ve yabancı tasarımcılar kimler?

Eda Güngör, Özgür Masur, Arzu Kaprol ve Gamze Saraçoğlu'nun tasarımlarını beğeniyorum. Zaman zaman bu isimlerle çalışıyorum. Her birinin farklı ve günü yakalayan tarzları var.

Evlendikten ve anne olduktan sonra kariyerinizi geri plana atmak zorunda kaldınız mı?

Bu konuda hiç zorlanmadım. İkisini aynı şekilde yürütebiliyorum. Çocukluğumda da güzel ve birbirine bağlı bir ailede yetiştim. Aile hayatını, o sıcaklığı çok seviyorum. Beni anlayan ve destek olan bir ailem var. Bu işimi de kolaylaştırıyor; tüm engelleri birlikte aşabiliyorsunuz. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.

İLİŞKİLERİNİN SIRRI: “SABIR, SEVGİ VE SAYGI”

Evliliğinizde sekiz yılı tamamladınız. Başarılı evliliğin sırrı nedir?

Sabır, sevgi ve saygı... Bu üç altın kural, evliliğinizi daha keyifli bir hale getiriyor. Biri gerginken diğeri alttan alıyorsa, acı ve mutluluk paylaşılabiliyorsa, sevgi ölmediyse, saygı da bu yemeğin en güzel sosu oluyor. Haliyle mutluluk da peşinden geliyor. Biz Mustafa ile hâlâ birbirimize çok aşığız. Evliliğin temeli; karşı tarafı anlama ve birbirine tahammül edebilme sanatıdır. Biz o sanatı iyi icra ediyoruz.

Eşinizle aranızda ego çatışması oluyor mu?

Asla olmuyor. Biz tanıştığımızda ben kendi ülkemde ünlüydüm; Mustafa, Türkiye'nin en önemli pop starlarından biriydi. İkimiz de birbirimizi anlıyoruz. Sokakta imza istendiğinde birbirimizi kıskanmıyoruz, aksine daha çok seviniyoruz. Bizim aramızdaki tek ego, Mustafa'nın 'Ego' şarkısıdır! 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  emina sandal