UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NA YOĞUN İLGİ! ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!..

ÜNLÜ MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NA YOĞUN İLGİ! ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!..

ÜNLÜ MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NA YOĞUN İLGİ! ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!..

Berrin Zorlu, Figen Özbek, Berrin Yoleri, Elif Eren, Sibel Kerimoğlu, Zeynep Germen, Zerender Turan gibi cemiyet dünyasının ünlü isimleri  , Keyif Style teknesinde Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen  adL Cengiz Abazoğlu yaz koleksiyonu  defilesi  ile “Yaza Merhaba” dediler.

Keyifli defilenin sonunda misafirler adL Cengiz Abazoğlu’nun kreasyonunu izlemenin yanı sıra  Koruncuk Vakfı yararına da katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler…

Cengiz Abazoğlu,” Ressamın orijinal tablosu gibi soyut desenleri kumaşa yansıtarak aşk ve sevgi renkleriyle canlandırdık. Aşk ve sevgi herşeyin yolunu açtığı gibi bugün burada  da gördüğü ilgi ile de Koruncuk Vakfı çocuklarına fayda sağladı. Sonuçlardan dolayı çok mutluyuz. ” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık “ Koruncuk Vakfı yararına düzenlenmiş olan bu proje, Cengiz Abazoğlu’nun adL için hazırlamış olduğu koleksiyon ile yer almanın heyecanını ve gururunu yaşadık. Bu kadar güzel bir projenin parçası olmak mutluluk verici… Sektör de fark yarattığımıza inanıyorum. Bu tür projeler de yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Madeline Albright, Oprah Winfrey, Robert Redford gibi ünlülere İstanbul’u gezdiren Türkiye’nin en iyi seyahat yazarı ve profesyonel rehberi Saffet Emre Tonguç “İstanbul Hakkında Her şey” ve “Boğaz Hakkında Her şey” adlı kitaplarını imzalayarak satıştan elde edilen geliri vakfa bağışladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcengiz abazoğlu