UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE YENİ HOCASINI İSTANBUL'A GETİRDİ!..

FENERBAHÇE YENİ HOCASINI İSTANBUL'A GETİRDİ!..

FENERBAHÇE YENİ HOCASINI İSTANBUL'A GETİRDİ!..

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Portekizli teknik direktör Vitor Pereira İstanbul'a geldi. Teknik adam, kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek.

Fenerbahçe gizliden gizliye yürüttüğü teknik direktör operasyonun artık finale geldi. FANATİK'in bugünkü sayısında duyurduğu Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, kısa bir süre önce İstanbul'a geldi.

Sarı-Lacivertli kulübün sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun eşlik ettiği Pereira, Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçerek Başkan Aziz Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Son olarak Yunanistan'ın Olympiakos kulübünü çalıştıran Pereira'nın, Fenerbahçe ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

3 takım, 3 şampiyonluk

46 yaşındaki teknik adam kariyerinde sadeec 3 takım çalıştırdı. Porto'yu iki sene çalıştıran Pereira, ikisinde de lig şampiyonluğunu kazanmayı başardı. Porto dışında ise Suudi Arabistan takımı Al Ahly ve Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'ta görev yaptı.

Pereira genelde agresif  bir teknik adam olarak biliniyor. İdmanlarda çok ağır çalışmalar yaptırması, disiplinli olması ve futbolcularıyla arasına mesafe koyması ile tanınıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFenerbahçe  Vitor Pereira