UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ POPÇU KENAN DOĞULU,ÖNCEKİ GÜN VERDİĞİ KONSERDE KENDİSİNİ İZLEYENLERİNİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATI!..

ÜNLÜ POPÇU KENAN DOĞULU,ÖNCEKİ GÜN VERDİĞİ KONSERDE KENDİSİNİ İZLEYENLERİNİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATI!..

ÜNLÜ POPÇU KENAN DOĞULU,ÖNCEKİ GÜN VERDİĞİ KONSERDE KENDİSİNİ İZLEYENLERİNİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATI!..

KOPENHAG Belediye meydanında düzenlenen Anadolu Kültür Günleri çerçevesinde yaklaşık 10 bin kişiye konser veren Kenan Doğulu, kendisini izleyenleri coşturdu.

Kenan Doğulu'nun eşi oyuncu Beren Saat de eşinin konserini sahnede, ses düzenini yönetenlerin yanında kendini objektifler ve hayranlarından gizleyerek izledi. Konser boyunca 'Beren, Beren, Beren' şeklinde sloganlar atarak, Beren Saat'in kendilerini selamlamasını isteyen hayranları hayal kırıklığına uğradı. Konser sonrasında, kulisin arkasında aracına binmesini bekleyen hayranları, burada da 'Beren, Beren' şeklinde dakikalarca bağırdı. Beren Saat, Kenan Doğulu'nun elini tutarak, hızlı bir şekilde kulis olarak kullanılan karavandan çıkarak kendilerini bekleyen araca binerek uzaklaştı. Hayranları Beren Saat'in kendilerine bir el dahi sallamadığını söyleyerek üzüntülerini belirttiler.

Öte yandan Kenan Doğulu, Kopenhag Belediye meydanını dolduran yaklaşık 10 bin kişiyi coşturdu. Eski ve yeni şarkılarıyla meydanı sallayan Kenan Doğulu 2 saat sahnede kaldı. Kopenhag'da ilk kez konser verdiğini belirten Kenan Doğulu, söylediği şarkılara hayranlarının da eşlik etmesini isteyince, Kopenhag genç sanatçının şarkılarıyla inledi. Kenan Doğulu konserinin sonuna doğru, 'Güzel' şarkısını söylerken, vokalistleri ile halay çekti. Konserin sonunda yoğun alkışlarla gelen isteği kıramayarak tekrar sahneye çıkan ünlü sanatçı, bu kez eline Türk bayrağını alarak, meydanı dolduran 10 bin kişi ile Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi. İzleyicilerin üzerinde Atatürk posterleri bulunan Türk bayrakları ile Doğulu'ya eşlik etmeleriyle, coşku doruğa çıktı.

DİZİDE OYNAMAK GÜZELDİ

Kenan Doğulu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken 'buraya Eurovision zamanı ilk kez gelmiştim O zaman hava şartları böyle iyi değildi. Dünyanın her yerinde bu sevgi gösterisi bizi birbirimize bağlıyor. Dünyanın her yerinde insanların kalbine ulaşarak, insanların gönlüne hitap edebiliyorsanız en büyük mutluluk bu. Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkler var. Açık havada olmak her zaman güzel ve büyük keyif. Orada şöyle de bir şey var. Yıllar geçince insanlar hala konser görmemişlerse potansiyel birikiyor ve konserler çok güzel geçiyor. Bugünkü konserin de güzel olması bundan kaynaklanıyor. Yıllarca söylediğim eski ve yeni şarkıları kısa kısa arka arkaya söyleyeceğim. İnşallah yıllarca gelmemiş olmamızı affettirebiliriz. Türkiye'deki seyirci bizi sürekli bir yerlerde seyredebiliyor. Antalya, Diyarbakır, Kuşadası, Urfa, Antep gibi, ama yurtdışındaki insanlar sadece yaz tatillerinde bizi yakalayabilirlerse izleyebiliyorlar. Ama burada onların mahallesine kadar gelmek çok farklı bir şey. Canlı, birebir görünce hem heyecanlı hem özlem dolu oluyorlar onun için konserler çok daha güzel geçiyor. Herkesin komşuları, eşleri, çocukları konserlere çok ilgi gösteriyorlar, birbirini konserlere götürüyorlar o zaman kitlelerin hayranlarımızın sayılarında artışa neden oluyor. O da değişik bir keyif. Anadolu Kültür Günleri çok yararlı, kültürümüz tüm dünyanın hayran olduğu bir kültür. Dünyanın her yerinde, Endonezya'da bile insanlar yemeklerimizi yemek, müziklerimizi dinlemek istiyorlar. Oy verme sorumluluğu içinde oy kullandığım için biraz geç geldik. Beren de işlerinden fırsat buldukça konserlerime geliyor. Bir gezeyim tekrar gelmeyi düşünürüm ama zaten çok gelişmiş, bir ülke. Bisiklet olayının dünyada en çok hakim olduğu bir ülke. Türkiye'deki ve bazı çok gelişmemiş ülkelerdeki gibi çatılarda klima, anten kirliliği yok.

Oyunculuğa gelince çok güzel ve eğlenceliydi. Arkadaşlarım çok güzel bir dizi yaptılar. Onları kırmak olmazdı. Daha önce müziklerimi de kullanmışlardı onun duygusal bağlarımız var. Çok güzel bir dizi oldu. Şahane bir hikaye tam zamanında bitirdiler ben de konuk olarak rol almaktan büyük mutluluk duydum? dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkenan doğulu  beren saat