UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİDEN YAĞIŞ UYARISI! BAZI İLLERDE YAĞIŞ KAPIDA! PEKİ O İLLER HANGİLERİ? İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA!..

METEOROLOJİDEN YAĞIŞ UYARISI! BAZI İLLERDE YAĞIŞ KAPIDA! PEKİ O İLLER HANGİLERİ? İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA!..

METEOROLOJİDEN YAĞIŞ UYARISI! BAZI İLLERDE YAĞIŞ KAPIDA! PEKİ O İLLER HANGİLERİ? İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA!..

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Ardahan çevreleri ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Ege ile Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara Eskişehir, Bolu çevreleri, Balıkesir'in güney ve doğu çevreleri ve Konya'nın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.” denildi.

MARMARA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bursa ve Bilecik çevreleri ile Balıkesir'in güney ve doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Karaman dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ankara ve Eskişehir çevreleri ile Konya'nın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz'in öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  fırtına  marmara  ege