UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLER SANDIĞA KOŞTU, SORULAN SORULARA İSE BAKIN NE YANIT VERİLDİ?

ÜNLÜ İSİMLER SANDIĞA KOŞTU, SORULAN SORULARA İSE BAKIN NE YANIT VERİLDİ?

ÜNLÜ İSİMLER SANDIĞA KOŞTU, SORULAN SORULARA İSE BAKIN NE YANIT VERİLDİ?

Sezen Aksu ve Cem Yılmaz, vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sabahın erken saatlerini seçti. İki ünlü isim de 'Hayırlı olsun' mesajı verdi.

Takvim'in haberine göre Sezen Aksu ile şovmen Cem Yılmaz, oy kullanmak için erken davrandı. Minik Serçe, oyunu Beykoz'daki Sedat Simavi İlkokulu'nda kullandı.

Bir süre önce ayağı kırılan ve okula koltuk değnekleriyle gelen Sezen Aksu, muhabire "Benim boyum kısa sen de uzunsun. Benim önümde fotoğraf çekerken diz çökeceksin, güzel bir bayanı çekiyorsun diz çök önümde" diye takıldı.

SORULARI YANISIZ BIRAKTI

Cem Yılmaz da Sezen Aksu gibi oy vermek için erken saati tercih etti. Oyunu kullanmak için sabahın erken saatlerinde Levent'teki Lütfü Banat İlkokulu'na giden Yılmaz, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Güzel oyuncu Belçim Bilgin, oyunu Levent'teki bir okulda kullandı. Sandığa eşi Yılmaz Erdoğan ile peş peşe giren Bilgin'in keyifli halleri objektiflere yansıdı.

Gamze Özçelik, 'selfie' modasına sandık başında uymayı da ihmal etmedi. Öğle saatlerinde oyunu kullanan güzel oyuncu, sandık görevlisiyle selfie çektirip şöyle dedi: "Oyunu verip sandık görevlisiyle de selfie yaptıysan görevin tamamdır."

İbrahim Tatlıses de 25'inci dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sabah saatlerinde oy kullandı. İnstagram hesabından oy kullanırken çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Tatlıses, altına şu notu düştü: "Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Dünyada en çok sevdiğim şey barış. Barışın gelmesi için oyumu barışa attım."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSezen Aksu  Cem Yılmaz