UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

''BENİMKİ DE KALP'' ADLI ŞARKISINA KLİP ÇEKMEYE HAZIRLANAN ÇELİK BAKIN HANGİ OYUNCUYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAK?..

''BENİMKİ DE KALP'' ADLI ŞARKISINA KLİP ÇEKMEYE HAZIRLANAN ÇELİK BAKIN HANGİ OYUNCUYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAK?..

''BENİMKİ DE KALP'' ADLI ŞARKISINA KLİP ÇEKMEYE HAZIRLANAN ÇELİK BAKIN HANGİ OYUNCUYLA BİRLİKTE ÇALIŞACAK?..

Çelik, "Benimki de Kalp" isimli yeni şarkısının klibinde Ebru Polat ile birlikte kamera karşısına geçti.

“Sevgilimin dikkatini benden başka bir şeye verdiği her an onun beni aldatmasıdır”

Bu sözler, “Benimki de Kalp” isimli şarkısının klibini müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanan ve yeni şarkısında geçen “Her gönül yatak” sözünü çok kışkırtıcı bulduğunu söyleyen Pop müziğin en farklı isimlerinden Çelik’e ait.

1985 yılında başlayan ve 30 yılı bulan müzik serüveninde Hercai, Dilberim, Kızımız Olacaktı, Cici Kız, Sen Yoluna Ben Yoluma ve Meyhaneci gibi, herkes tarafından klasik olarak kabul edilen şarkılara imza atan Çelik, bu kez yapımcı, prodüktör ve tasarımcı olarak karşımızda.

Kendi sınırlarını zorlamayı sevdiğini ve sürekli olarak kendini aşmaya çalıştığını söyleyen Çelik; işin en başından itibaren resimler, sözler ve müziklerin ahengi, klip aşaması ve bu yapım için hazırlanan özel makalesi de dahil olmak üzere kariyerinin en keyifli çalışmalarından birini yaptığını ifade ediyor.

Dijital platformdaki dağıtımının Avrupa Müzik tarafından yapıldığı, “Benimki de Kalp” ismini verdiği şarkının düzenlemesi, “Hercai” ve “Ateşteyim” şarkılarının da aranjesini yapan, ülkenin en önemli müzisyenlerinden biri olan Ozan Doğulu’ya ait. Marşandiz stüdyolarında kayıtları tamamlanan ve İngiltere’de masteringi yapılan şarkıda, Çelik’e her zaman olduğu gibi ülkenin en önemli müzisyenleri eşlik etti.

Dinler dinlenmez, “Evet bu tam da alıştığımız bir Çelik şarkısı” dedirten bu şarkının klip senaryosu yine Çelik’e ait ve yönetmenliğini ise Onur Aldoğan yaptı. Ebru Polat, ressam ve müzisyen İlker Aydemir tarafından resmi çizilen bir kadını canlandırarak klibe destek verdi.

İlk kez bir klipte izleyici bir resmin nasıl yapıldığını aşama aşama izlerken; resim, müzik, sinema, fotoğraf ve tiyatro sanatlarını bir arada izlemiş olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçelik  ebru polat