UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: BÜLENT ERSOY TELEFONUNU KAPATMAYINCA UÇAKTA KRİZ ÇIKTI!..

FLAŞ! BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: BÜLENT ERSOY TELEFONUNU KAPATMAYINCA UÇAKTA KRİZ ÇIKTI!..

FLAŞ! BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: BÜLENT ERSOY TELEFONUNU KAPATMAYINCA UÇAKTA KRİZ ÇIKTI!..

Nev-i şahsına münhasır sanatçımız Bülent Ersoy, renkli kişiliğiyle bulunduğu her ortama damgasını vurmaya devam ediyor. 

Muzaffer Özpınar'ın cenazesine gözünde kaynakçı gözlükleri ve ölüm meleğini andıran kostümüyle katılınca günlerce gündemden düşmeyen Diva, geçen haftalarda uçakta yine olay çıkardı. Ocak ayında kemer takmakta inat ettiği için uçağın hareket etmesini engelleyen ve hakkında tutanak tutulan Ersoy, bu kez uçakta telefonunu kapatmak istemeyince krize neden oldu.

'Uçak kalkınca kapatırım' dedi

Geçen ay sonu THY'nin cuma akşamı kalkan 18.30 uçağıyla Kıbrıs'a uçmak için Yeşilköy Havalimanı'na giden Ersoy, yine yaptı yapacağını... Uçağın business class bölümüne oturan Ersoy, elindeki telefonu açık tuttu. Bu durumu gören yolcular ve görevliler panik oldu. Hostes Diva'nın yanına yaklaşıp "Lütfen telefonunuzu kapatır mısınız?" dedi. Ersoy, "Uçak kalkınca kapatırım" karşılığını verdi. Biraz bekleyen personel tekrar sanatçıyı "Kalkıyoruz efendim" diye ikinci kez uyardı. Buna rağmen telefonunu kapatmayan Ersoy, yolcuların tepkisiyle karşılaştı.

Kalkıp herkesten özür diledi

Uçağın yarım saat geç kalkmasına neden olan Ersoy, birkaç yolcunun "Yeter artık, can güvenliğimizi tehdit ediyorsunuz, sizin yüzünüzden uçak gecikti" diye isyan etmesi üzerine ayağa kalkıp "Ben her zaman böyle yapıyorum. Sizinle alakası yok. Hepinizden özür dilerim" diyerek yolcuların gönlünü almaya çalıştı. Ersoy'un yerine oturup telefonunu kapatmasıyla uçak hareket edebildi.  

Birsen Altuntaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBülent Ersoy