UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'UN MERAKLA BEKLENEN VE FENOMENLEŞEN İNENLER, ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ'UN MERAKLA BEKLENEN VE FENOMENLEŞEN İNENLER, ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ'UN MERAKLA BEKLENEN VE FENOMENLEŞEN İNENLER, ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

Uçankuş’un fenomenleşen ve merakla takip edilen inenler ve çıkanlar köşesi yenilendi!.. Hemen haftanın inenleri ve çıkanlarına bir göz atıyoruz!..

İNENLER:

1 NUMARA BURAK ÖÇZİVİT

Yakışıklılığıyla, özellikle Ortadoğu ülkelerinin gözbebeği konumunda olanBurak Özçivit, son günlerde özel  hayatıyla gündemde olsa da kariyerinin de belki de en kötü günlerini geçiriyor.  Sevgilisi Fahriye Evcen’lebaşrolünü oynadığı Aşk Sana Benzer filminde de istediği rakamlara ulaşamayan yakışıklı oyuncunun Murat Boz’la aynı filmde rol alacağı konuşuluyor. Genel olarak sıkıntılı bir yıl geçiren Özçivit, bu hafta inenler listemizde zirvede…

2 NUMARA CANSU DERE

Ezel ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde canlandırdığı karakterlerle seyircinin benimsediği ve ekranlarda görmek istediği eski manken Cansu Dere, uzun süredir televizyonda yok. Herhangi bir projesi de görünmüyor. Podyumlardan da bir hayli uzak kalan, zaman zaman özel hayatıylagündeme gelen Dere, bu hafta ineler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA BEREN SAAT

Beren Saat hakkında söylenecek fazla bir şey yok aslında. Sürekli adı farklı projelerle anılsa da sadece anılmakla yetinen, Kenan Doğulu’ylaevlendikten sonra nedense kariyerinde müthiş bir düşüşe geçen güzel oyuncu, yeni başlayacak olan Kösem Sultan’ı canlandıracağı iddia edilse de haftanın inenleri listemizde 3’üncü sıradaki yerini aldı.

4 NUMARA CAN BONOMO

Eurovision’a katıldıktan sonra beklendiği gibi düşüş yaşayan Can Bonomo,Aralık ayında çıkardığı “Bulunmam Gerek” albümünde de hayal kırıklığıyaşadı. Bunun nedeni olarak kendisini sadece reklam filmine adamış olması düşünülebilir. Özel hayatı ve aykırı tarzıyla sürekli eleştirilen Can Bonomo, haftanın inenleri listesinde 4 numarada.

5 NUMARA EMRE ALTUĞ

Emre Altuğ, müzik kariyerinde çok sıkıntılı zamanlar geçiriyor.  Çağla Şıkel’den boşandıktan sonra sektörden de bir hayli uzaklaşan hatta neredeyse müziği bırakma noktasına gelen Emre Altuğ, yakında müziği bırakırsa şaşırmayın. Emre Altuğ, inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA HÜLYA AVŞAR

Yeşilçam ve müzik camiasının her daim gülen yüzlerinden olan Hülya Avşar, her hafta kendisinden bahsettirmeyi başarıyor. Tv8’de yaptığı programında her hafta bir ünlüyü ağırlayan ve o haftaya kesinlikledamgasını vuran, hatta önümüzdeki sezon Kösem Sultan dizisinde rol alacağı konuşulan Avşar kızı, bu hafta çıkanlar listemizde zirvede…

2 NUMARA SERKAN KAYA

Arabeskin parlayan yıldızı hatta son imparatoru lakaplı Serkan Kaya, hem yaza hem kışa damgasını vurdu. Kendi şarkıları, canlı performansıve samimiyetiyle kısa sürede kendisini sevdiren Serkan Kaya’nın çıkışı devam ediyor. Hemen hemen her gün sahnelerde görebildiğimiz, önümüzdeki yıl ise sürpriz bir televizyon programıyla ekranlarda olacağı konuşulan Kaya, haftanın çıkanları listesinde 2 numarada.

3 NUMARA NÜKHET DURU

Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Nükhet Duru, geçen yıllara resmen meydan okuyor. Yeni çıkardığı “Aşkın Hali” albümüyle ses getiren usta sanatçı haftanın çıkanları listesinde 3 numarada.

4 NUMARA VOLGA TAMÖZ-MERVİ

Yaptığı düzenlemelerle zirvede yer alan isimler tarafından adeta paylaşılamayan Volga Tamözno name isimlerle çalışmama kuralını da bozarak çalışma kararı aldığı Mervi’yle ortalığı yıktı geçti. Mervi ise“Büyüledin” şarkısıyla verilen şansı iyi kullandı ve artık başarılı şarkıcılar arasına girdi. İyi bir ikili olan Volga ve Mervi haftanın çıkanları listesinde 4 numarada.

5 NUMARA SİNAN AKÇIL

Müziğin haylaz çocuğu Sinan Akçıl her zaman olduğu gibi yaz aylarına“Ayıp Yani” ve “Vazgeçilmezim”le damgasını vurdu. Bir yandan beste yapmaya  devam eden, özel şarkılarını ise kendisi söyleyen “Hitman” Sinan Akçıl, bu haftanın çıkanları listesinde 5 numara.

DİBE VURANLAR



1 NUMARA ROBER HATEMO

Bir döneme damga vuran Rober Hatemo devri de artık resmen bitmiş gibi duruyor. İstanbul gecelerinden tamamen kopan, yaptığı albümlerle adeta çakılan, Kıbrıs’ta ölü sezonlarda ucuza iş yapmak isteyen otellerde sahne alarak ayakta durmaya çalışan Rober Hatemo, dibe vuranlar listemizde 2 numarada.

2 NUMARA EMİR

Tarkan’a olan benzerliğiyle yıllardır sektörde çırpınan Emir, yeni albümünü de yapsa, ülkemize gelen dünyaca ünlü isimlerle yan yana resim çektirip haber olmaya da çalışsa başarılı olamıyor. Hep yanlış yerde, yanlış zamanda ve yanlış insanlarla bulunma özelliği taşıyan Emir dibe vuranlarda 3 numarada…

3 NUMARA DİDEM

Oryantal Didem son yıllarda adeta ortadan kayboldu. Ne yaptığını ne bilin var duyan. Arada bir kendisini düğünlerde ya da ülkemize gelen arap turistler için organize edilen gecelerde görebilirdik. Ama hemen hemen 1 yıldır ne ismi duyuluyor ne de bir haber var. Asena’nın full iş yaptığı sektörde hep çok geride olan ve genç yaşında bitikleri oynayan dansöz Didem dibe vuranlar listesinde 4 numarada.

4 NUMARA ZİYNET SALİ

Şüphesiz 2015 yılında hayal kırıklığı yaşatan isimlerim başında Ziynet Sali geliyor. Son olarak Aralık ayında “Gelemiyorum Yanına” albümünü çıkartan ve yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde müzik adına hiçbir şey yapmayan sadece çok ucuz  isimlerin çıktığı festivallerde sahne almakla yetinen Ziynet Sali, artık sıradanlaşıyor. Yanlış yönlendirmeler sonucu sürekli hata yapan ve günden güne adeta eriyen Ziynet Sali, dibe vuranlar listemizde 5 numarada. 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinen  çıkanlar