UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CLUB FLIPPER’DA TÜM ENGELLER KALKTI! OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ İLE CLUB FLIPPER EL ELE!..

CLUB FLIPPER’DA TÜM ENGELLER KALKTI! OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ İLE CLUB FLIPPER EL ELE!..

CLUB FLIPPER’DA TÜM ENGELLER KALKTI! OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ İLE CLUB FLIPPER EL ELE!..

Su sporlarına olan ilgisi ile de bilinen ünlü iş adamı Dr. Ahmet Bayer’in destek olduğu Sualtında Özgürlük Projesi, Bodrum Club Flipper Hotel ev sahipliğinde gerçekleşti. Etkinliğe katılan 20 ortopedik engelli gencin heyecanlarını ve mutluluklarını paylaşan Dr. Ahmet Bayer, etkinlik sonrası gençler ile birlikte basın mensuplarına poz verirken duygulu anlar yaşadı.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Gençlik Projeleri Destek Programı” kapsamında düzenlediği Sualtında Özgürlük Projesi, Sualtında Özgürlük Projesi; Omurilik Felçlileri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (OFSKD) koordinatörlüğünde 3 Haziran’da ünlü işadamı Dr. Ahmet Bayer’in ev sahipliğinde Bodrum Club Flipper Hotel’de gerçekleşti. Bu eğlenceli ve macera dolu organizasyonda 18-29 yaş arasındaki yaklaşık 20 ortopedik engelli genç; su altı dalışı ve su altı fotoğrafçılığı eğitimleri alarak bilgi, beceri, yaratıcılık ve girişimcilik kapasitelerine büyük katkıda bulundular.

Engelli insanların rehabilitasyon ve fizyoterapi metotlarını tamamlayıcı bir tedavi olarak giderek daha yaygın kullanılmakta olan spor aktivitelerinden birisi de dalış sporudur. Bu anlamda su sporları günlük yaşamında sayısız engelle karşılaşan ve bu engellerin yaşattığı stresle beraber yaşamak zorunda olan engelli kişilere özlemini duyduğu özgür bir atmosferi oluşturmayı amaçlayan OFSKD, Dr. Ahmet Bayer’inde destekleri ile Bodrum Club Flipper’da muhteşem bir organizasyona imza attı.Gençler; profesyonel eğitmenler eşliğinde aldıkları su altı dalış eğitimi neticesinde hak ettikleri başarı sertifikalarını; Club Flipper Hotel’de gerçekleştirilen Sertifika Dağıtım Töreni’nde aldılar. Etkinliğe Bodrum Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan'da katılımlarıyla onur verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet bayar  flipper