UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSİM YANLIŞLIĞI PAHALIYA PATLADI! SABANCI'NIN ÇAPKINLIK TURU BAŞINI FENA HALDE DERDE SOKTU!..

İSİM YANLIŞLIĞI PAHALIYA PATLADI! SABANCI'NIN ÇAPKINLIK TURU BAŞINI FENA HALDE DERDE SOKTU!..

İSİM YANLIŞLIĞI PAHALIYA PATLADI! SABANCI'NIN ÇAPKINLIK TURU BAŞINI FENA HALDE DERDE SOKTU!..

Hakan Sabancı, Lara Surol’la yakalandı. Fotoğraf altına bir de yanlışlıkla sevgilisi Dila Pekdemir’in adı yazılınca çapkınlık turu pahalıya patladı.

Vatan'da yer alan habere göre gazetelerde kendisinden 10 yaş büyük eski manken Lara Surol ile fotoğrafları yayınlanan Hakan Sabancı, sevgilisi Dila Pekdemir tarafından terk edildi.

Bir gazetede Lara Surol’un adının altına Dila Pekdemir yazılması ise olayların üzerine tuz biber ekti.

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin ortanca oğlu Hakan Sabancı’nın“Onunla aramda bir şey yok, arkadaşlarımlaydım çekmişler” açıklaması da tescilli güzel Pekdemir’i sakinleştirmeye yetmedi.

Best Model of Turkey 2014 ikinci güzeli Pekdemir, aldatıldığını kendi adına çıkan haberle öğrenince basın açıklaması yapıp“Aldatıldığıma mı yanlışlığa mı yanayım” diye yakındı: “Bu olanlar hiç yakışmadı, ne yazık ki hayatımdaki insanı tanıyamamışım. Beraberliğimi hiçbir zaman kendime reklam yapmadım, yapmam da. Eğer reklam peşinde olsaydım bu ilişkiyi çoktan haber yapardım. Hakan’la 1 yıldır beraber olmamıza rağmen ailem bile 2 hafta önce ben söylediğimde öğrenmişti. Bugüne kadar hiç kimseyle görüntülenmedim ya da adım bir olaya karışmadı. Şimdi ise bana ait olmayan bir fotoğrafta adımı manşet görüyorum, böyle bir durum yaşandığı için gerçekten çok üzüldüm. Aldatıldığıma mı yoksa benimle alakası olmayan birinin ben olarak lanse edilmesine mi sinirleneyim. İki cihan bir araya gelse bundan sonra ben Hakan’la bir araya gelmeyeceğim.” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHakan Sabancı  Lara Surol