UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÇOK ÜNLÜ ŞARKICI KENDİSİ İÇİN 'TAVUS KUŞU' BENZETMESİ YAPTI?..

HANGİ ÇOK ÜNLÜ ŞARKICI KENDİSİ İÇİN 'TAVUS KUŞU' BENZETMESİ YAPTI?..

HANGİ ÇOK ÜNLÜ ŞARKICI KENDİSİ İÇİN 'TAVUS KUŞU' BENZETMESİ YAPTI?..

Behzat Gerçeker ve Samsun Demir’in sunduğu ve ENBE orkestrasının eşlik ettiği programda Duru, müzik dünyasının 4 yapraklı yoncasının sırrını anlattı.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan , Nilüfer , Sezen Aksu ve kendisi için yapılan Müziğin 4 Yapraklı yoncası benzetmesi için "  aslında biz öyleyiz demeye çekiniyorum sağolsunlar bu benzetme için " dedi.

Yoncanın diğer yaprakları ile ilgili bilinmeyenleri ilk kez paylaşan Nükhet Duru "Ajda Pekkan ile  ilk sahne deneyimim sırasında tanıştım ve bana orkestrasıyla sahneye çıkma şansını tanıdı.  Ben de onun bu iyiliğini hiç unutmadım ve  hiç kırmadım bir çok kişi gibi onu arkadan vurmadım.

Sezen , Nilüfer ve ben Ajda'yı sahnede izlemekten çok keyif duyardık"  dedi.

Programda  birbirlerine taktıkları isimleri de  neşe içinde anlatan ünlü sanatçı " Nilüfer 'e ben güvercinim o da bana süslü olduğum için tavus  kuşum" der, bir de minik serçeyi yanımıza aldık mi biz kanatlılar uçuyoruz diye konuştu.

Program da eski ve yeni tüm şarkılarını seslendiren Duru Sezen Aksu ile olan dostluğunu da su sözlerle ifade etti; " Sezen kelimelerle anlatılamaz"n03.jpg görüntüleniyor

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnükhet duru