UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞARAMPOLE SAVRULDU! AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

ŞARAMPOLE SAVRULDU! AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

ŞARAMPOLE SAVRULDU! AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

AK Parti Muğla milletvekili 2. sıra adayı Hasan Kökten’in içinde bulunduğu otomobil, 2 araçla çarpıştı. Kazada, bir kişi hayatını kaybetti. Kökten kazadan yaralı kurtuldu.

Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre Muğla'da büyük üzüntü yaratan kaza, Milas - Bodrum karayolunda meydana geldi. Hasan Kökten ve beraberindekilerin içinde bulunduğu ve Mehmet Balcı'nın kullandığı araç, Kıyıkışlacık kavşağında ters yöne giren İran uyruklu Reza Khorsidi'nin kullandığı otomobil ve ardından Kürşat Çetin'in kullandığı plakalı araçla çarpıştı.

ŞARAMPOLE SAVRULDU

Kökten'in içinde bulunduğu araç çarpmanın etkisiyle şarampole savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, İranlı Khorsidi'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan Milletvekili Adayı Hasan Kökten, AK Parti Milas Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çemrek, basın danışmanı Ferdi Aşıcı, araç sürücüsü Mehmet Balcı ile taksi sürücüsü Kürşat Çetin ambulanslarla Milas'taki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Kökten ve Çemrek'in kollarıyla omuzlarında kırıklar olduğu öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Kökten ve Çemrek'in İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildiklerini belirterek,"Diğer yaralıların tedavisi Milas'taki hastanelerde sürüyor. Kökten ve Çemrek'in hayati tehlikesi bulunmuyor. Kollarında ve omuzlarında büyük oranda kırıklar olduğunu öğrendik" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHasan Kökten  ak parti