UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCEKİ GÜN BİR PARTİYE KATILAN TUBA ÜNSAL'DAN ÇOCUK AÇIKLAMASI! ÜNSAL 3. KEZ ANNE Mİ OLUYOR?

ÖNCEKİ GÜN BİR PARTİYE KATILAN TUBA ÜNSAL'DAN ÇOCUK AÇIKLAMASI! ÜNSAL 3. KEZ ANNE Mİ OLUYOR?

ÖNCEKİ GÜN BİR PARTİYE KATILAN TUBA ÜNSAL'DAN ÇOCUK AÇIKLAMASI! ÜNSAL 3. KEZ ANNE Mİ OLUYOR?

İsviçre merkezli saat markası Escape Watches  hayal et –harekete geç- birlik ol mottosuyla oluşturduğu koleksiyonunu şehirli ve rahat tarzın, müziğin ve lezzetin bir araya geldiği Fiamma Restaurant’ta düzenlediği partiyle tanıttı. Tuba Ünsal ve Escape Watches Kurumsal İletişim Direktörü Melis Özer’in ev sahipliği yaptığı DJ Levent Özçelik’in müziğiyle renk kattığı Andy Warhol temalı davette konuklar, sanatçının eserlerinden ilham aldıkları renkli kıyafetleri ile katıldılar.

Escape Watches Kurumsal İletişim Direktörü Melis Özer’le birlikte gecenin ev sahipliğini yapan Tuba Ünsal Escape Saatin yeni koleksiyonunun ulaşılabilir lüks olduğuna dikkat çekti.

Yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Ünsal “Aksesuar, ayakkabı ve elbiseye yatırıyorum" dedi. Eşi Mirgün Cabas’a kıyafet konusunda destek olup olmadığı ve birbirlerini kıskanıp kıskanmadıkları sorusuna Ünsal “Mirgün benim fikrimi alır. Bu da benim hoşuma gidiyor. Mirgün’ün her gün televizyonda olmasını kıskanmıyorum çünkü benim de hayatım televizyon ekranlarında geçti” dedi.

3. çocuğu düşünüyormusunuz sorusuna Tuba Ünsal “Zaten 3 cocugumuz var.  Yeni çocuk yapmak için enerjim yok. Ben kotamı doldurdum" dedi.

 Escape Watches Kurumsal İletişim Direktörü Melis Özer ise Escape saatin 2015 ilkbahar / yaz koleksiyonunda stil sahibi kadınlar ve erkekler için tasarlanan modelleri tanıttıklarını söyleyerek “ Yaza merhaba partimizde dostlarımızla yeni koleksiyonumuzu ve Türkiye’deki başarımızı kutlamak istedik diye konuştu.


Güneş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTuba Ünsal