UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜZİK PİYASASI HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPAN ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF: "KARŞIMA GELEN ERKEKLERDE TIK YOK"

MÜZİK PİYASASI HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPAN ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF: "KARŞIMA GELEN ERKEKLERDE TIK YOK"

MÜZİK PİYASASI HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPAN ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF: "KARŞIMA GELEN ERKEKLERDE TIK YOK"

Serdar Ortaç’tan aldığı ‘Aradım Seni’ şarkısıyla çıkış yapan Ebru Polat, müzik piyasasında herkesin birbirinin kuyusunu kazmaya çalıştığını söyledi ve olay yaratacak açıklamalar yaptı.

İşte Ebru Polat'ın Vatan'a yaptığı çok konuşulacak açıklamaları.

Yeni albümün isminin ‘9 Hit’ olması dokuzunun da hit olacağı anlamına mı geliyor? İddialı mısınız bu konuda?

Aslında hiç olmadığım kadar iddialıyım bu albümümde. Çünkü öyle isimlerle çalıştım ki, kimse bu zamanda bu isimleri bir araya toplayamıyor. Albümün babası, Tarkan’ın ekibinden en önemli aranjörlerden olan Gürsel Çelik. Her şeyiyle baştan sona o ilgilendi. Ve albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Alper Narman, Onur Özdemir, Murat Güneş, Hüseyin Cebişçi, Erhan Bayrak gibi sektörün en önemli müzisyenleri var. Bu albüme herkes o kadar inandı ki, ellerindeki en iyi şarkıları bana verdiler.

‘Aradım Seni’yi çıkış parçası olarak seçmenize sebep olan neydi?

Çünkü Serdar Ortaç hasta haliyle oturdu, benimle ilgilendi, bana özel şarkı yaptı. Çünkü ondan daha önce de ‘İnanamıyorum’ diye bir şarkı almıştım, inanılmaz tutmuştu ve çok sevilmişti. Bana Avrupa konserlerinin kapısını açmıştı. O günden beri uğurumdur kendisi. O yüzden Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Serdar Ortaç şarkısıyla çıkış yaptım. Çünkü bizim işler inanılmaz entrikalarla dönüyor. Herkesin gözünü hırs bürümüş durumda. Herkes kendini kraliçe ilan etmiş, neyin kraliçesi bu, onu da çözemedim?

Albümdeki şarkılardan sizin en çok içinize sinen, “Şu anki ruh halimi anlatıyor” dediğiniz şarkı hangisi?

Muhtemelen Alper Narman ve Onur Özdemir’in yazdığı ‘Şuh Kahkaha’ benim şu anki halimi anlatıyor. Çok atarlı bir şarkı, eski Ajda Pekkan şarkılarına benziyor; “Artık attığın zehirli oklar işlemiyor, oysa eskiden beni dize getirmek ne kolaydı” diyor şarkıda. Büyüdükçe akıllanıyoruz galiba ama olan yıllara oluyor.

Nişanlınız kıskanç mı?

Hayır benim işime hiç karışmaz, hep başarılı olmamı ister. Çok iyi bir adam özünde ama çok sinirli. O yüzden çok iyi anlaşamıyoruz. Kıskançlığı yok ama dırdırı çok (gülüyor). Dilim varmıyor söylemeye ama nişanlımla ayrıldık bir süre önce. Her şey kader, kısmet. İkimiz için de hayırlısı olsun.

Ayrılık sebebi nedir?

Dünya tatlısı bir insandır kendisi, bir sorunumuz yok, anlaşarak ayrıldık. Hayat bizi yordu diyelim. Birbirimize vakit ayıramadık işler çok yoğundu, sonra bunlar işi tartışmalara götürmeye başladı. Baktık ki birbirimizi yıpratıyoruz, en iyisi bitsin dedik. Her şey kader, kısmet. Hayırlısı olsun iki taraf için de.

Genelde hakkınızda öyle haberler yapılıyor ki, erkekler sizi elde etmek için savaş halindelermiş gibi… Bu haberleri okuyunca ne düşünüyorsunuz?

Gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum. Bir yere gidiyorum, çevremdekilere 50 tane telefon geliyor, “Benim aşkım oraya gelmiş, benim prensesim şuraya gitmiş” diye ama benim karşıma gelince tık yok. Sahte insanla işim olmaz. Kendim gibi insan istiyorum..

En yakışıklı bulduğunuz Türk erkeği kim?

Tolgahan Sayışman. Kendisi aynı zamanda ailece görüştüğümüz bir insan. O yüzden karakterini de bildiğim için dört dörtlük bir insan diyebilirim onun hakkında. Hem kişiliği güzel hem de kendisi...

Pop müzik piyasası içinde kendinizi nerede görüyorsunuz?

Kendimi geliştirmeye ve ilerlemeye çalışıyorum sürekli. Bu piyasada zemin kaygan ve yerler çok yaş. Seni itip düşmeni isteyen de çok. O yüzden yerin yok. Sürekli çalışman, üretmen gerekli. Ama illa bir isim istiyorsanız, bu kadar çok kendini kraliçe ilan etmiş insanın içinde ben de prenses olayım bari! Bu arada bizler kalıcıyız. Çünkü kimse arkasındaki babasına, kocasına, yapımcısına güvenmesin, tek başına dimdik ayakta yürüyebilenler bu işe 20-30 yıl hizmet edebilir, bunu da unutmasınlar.

Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREbru Polat  Serdar Ortaç