UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN 'DOĞAN RADYO GRUBU'NDAN BİR YENİLİK DAHA!..

TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN 'DOĞAN RADYO GRUBU'NDAN BİR YENİLİK DAHA!..

TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN 'DOĞAN RADYO GRUBU'NDAN BİR YENİLİK DAHA!..

Türkiye’de radyoculuk sektöründe öncü projelere imza atan Doğan Radyo Grubu, yeni markası Radyonom.com ile dijital radyoculuğa yenilikler sunmaya devam ediyor.

Birbirinden farklı müzik türlerini sunan dijital radyo kanallarıyla yola çıkan Radyonom.com, Türkçe’nin her türde en iyi müziklerini çalan radyosu MİKSER ile yayında…

Kolay kullanımı, kullanıcı dostu ara yüzü ile dinleyicilerin rahatlıkla kullanabileceği bir dijital radyo platformu olan Radyonom.com’un yeni dijital radyosu MİKSER’de, Türkçe’nin her türde en iyi şarkılarını bulacaksınız.Mikser radyosu, Türkçe Pop, Türk Sanat Müziği, Arabesk-Fantezi ve Türkçe Slow ve Türkçe Rock müziğin en iyilerini tek bir dijital radyoda biraraya getirdi. Türk müziğinin her tarzda en iyileri; 24 saat boyunca kesintisiz “Mikser”de olacak.

Türkçe’den yabancıya, cazdan arabeske, Türk Sanat Müziği’nden film müziklerine, 70’lerden 80’lere ve 90’lara, pop müzikten lounge’a;  türküden klasik müziğe,rock’tan  Akdeniz müziğine, her tarza uygun radyo kanalı sunan Radyonom.com, internet kullanıcıları ve mobil kullanıcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Radyonom.com, toplam 20 radyo kanalı ile kullanıcılarına farklı tarzlarda birçok dijital radyo kanalı sunuyor:HitPlay (Yabancı Hit), Kampüs (Yabancı Pop-Dans) , Loca(Lounge-Chill Out), Türk Pop (Türkçe Pop), Mazi (Türkçe 70-80-90’lar), Kafa (Arabesk-Fantezi), Gazino (Türk Sanat Müziği), Efsane (Yabancı 70-80-90’lar), Pop Corn(Film Müzikleri), Radyo Cazz (Dünyada Caz), Türkü Bar (Türk Halk Müziği), Klasik (Klasik Müzik), Rock Cafe (Rock) ,Sultan (Akdeniz Müziği), Latin (Latin Müziği), Mikser (Türkçe Karışık),Dream (Hit) , Dream Türk (Türkçe Pop), Slow Türkve Radyo D.

Radyonom.com’a webte www.Radyonom.com adresinden, mobil cihazlarda ise iPhone, iPad ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak erişilebilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDoğan Radyo Grubu  MİKSER