UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! YEŞİM SALKIM NEDEN "1 MİLYON TAKİPÇİ SATIN ALASIM VAR!" DEDİ? İŞTE SALKIM'IN ÇOK KONUŞULACAK O AÇIKLAMALARI!..

FLAŞ! YEŞİM SALKIM NEDEN "1 MİLYON TAKİPÇİ SATIN ALASIM VAR!" DEDİ? İŞTE SALKIM'IN ÇOK KONUŞULACAK O AÇIKLAMALARI!..

FLAŞ! YEŞİM SALKIM NEDEN "1 MİLYON TAKİPÇİ SATIN ALASIM VAR!" DEDİ? İŞTE SALKIM'IN ÇOK KONUŞULACAK O AÇIKLAMALARI!..

Yeşim Salkım 15 Mayıs 2015 Cuma Günü Radyo Mega'da Pınarating'e Konuk Oldu!

Yeşim Salkım, çalışmadığım zaman hasta oluyorum. 

'Şehrin Işıkları' adlı çalışmasını yayınladıktan sonra günde 24 saatin yetmediğini belirten Yeşim Salkım dizi, albüm ve aile hayatının çok yoğun tempoda olduğunu ama çalışmadığı zamanlarda hasta olduğunu söyledi.

"MİLATTAN ÖNCE MİLATTAN SONRA"

Salkım, estetikte milattan önce milattan sonra dönemi yaşıyoruz. Sade bir aile hayatı yaşadığını belirten Yeşim Salkım sosyal medyada çok fazla yer almadığını zaman zaman gelen tepkilerin de yersiz olduğunu söyledi. Erken yaşta aşırı estetik yaptıran gençlerin yapmacık olduğunu da belirten Yeşim Salkım gazetelerde çıkan fotoğrafları gördüğünde milattan önce milattan sonra durumu yaşandığını söyledi.

Uzun süredir dizi çekimlerinden dolayı setlerde olduğunu belirten Salkım, Eşkıya filminden sonra Haziran ayı sonunda yeni bir sinema projesine başlama planı olduğunu çok istediği bir dönem filminde rol alabileceğini söyledi.

YEŞİM SALKIM: 1 MİLYON TAKİPÇİ SATIN ALASIM VAR. 

Son günlerde yeni çıkan şarkılarda sosyal medya üzerinden sanatçıların manipülasyon yaptığını belirten Yeşim Salkım, '70 milyon nüfuslu bir ülkede hangimiz bir günde 1 milyon tık alabiliyoruz biri bunun bana matematiğini açıklasın' dedi. Hiç kimseyle özellikle de sanatçılarla bir alıp veremediği olmadığını da söyleyen Yeşim Salkım sadece bu konuda sesinin yükseldiğini ve 'Biz sadece 40 kişiyiz birbirimizi iyi biliriz' sözüyle göndermede bulundu.

Müzik sektörünün pastasının aynı olduğunu söyleyen sanatçı, bu pastadan herkesin para kazandığını gündemi takip etmek için de yeni çıkan her albümü aldığını tarzı olsun olmasın herkesi dinlediğini ancak aralarında kendi normlarına göre ayırıp daha fazla dinlediği isimler olduğunu da belirtti. 

“COVER ŞARKISI ÇALIŞMASI YAPIYORUZ “

Radyodaki yayınların çok samimi ve sıcak olduğunu bu yüzden de radyoları ayrıca sevdiğini söyleyen Yeşim Salkım, arabesk müziği arşivinin çok iyi olduğunu çok sevdiğini her hafta Radyo Mega'ya gelip Yeşim Salkım TOP 20 programı yapıp dinleyicilere ulaşmak istediğini de söyledi.

'Şehrin Işıkları' single çalışmasının geçiş amaçlı bir şarkı olduğunu belirten Yeşim Salkım, Radyo Mega Club Mega Dj'i Serdar Ayyıldız ile birlikte Zeynep Talu ve Garo Mafyan'ın bir şarkısının cover çalışmasını yaptığını kısa süre sonra da dinleyicilerine ulaştıracağını söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeşim salkım