UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ EMRE BELÖZOĞLU KARARI! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ EMRE BELÖZOĞLU KARARI! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ EMRE BELÖZOĞLU KARARI! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'na "2 yıl daha kulüpte kalmanı istiyoruz. Bizim şartlarımız belli. Artık top sende" teklifini sundu.

Fenerbahçe yönetimi, ligin bitimine sayılı günler kala sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularla görüşmelere start verdi. Gelecek senenin planlaması için aceleci davranmayıp, ocakta atılması beklenen imzaları hazirana bırakan sarı-lacivertliler, önceliği kaptan Emre Belözoğlu'na verdi.

"2 YIL DAHA KAL"

Geçtiğimiz günlerde milli futbolcuyla masaya oturan idareciler, kaptana "Seninle yeni kontrat yapmaya hazırız. 2 yıl daha kulüpte kalmanı istiyoruz. Bizim şartlarımız belli. Artık top sende" teklifini sundu.

EMRE SICAK BAKIYOR

Beklenmedik zamanda gelen bu öneri, Emre'yi oldukça memnun ederken yönetimin bu isteğine sıcak bakan oyuncu düşünmek için biraz zaman istedi. Şu günlerde işin resmiyete dökülmesi beklenirken, Beşiktaşlılar tarafından saldırıya uğraması tecrübeli orta sahanın biraz da olsa kafasını karıştırdı.

ABD TAKIMLARI PEŞİNDE

Başta Amerika olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi alan Belözoğlu'nun kendisini takımda tutmayı çok isteyen başkan Aziz Yıldırım'a olumlu bir yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREmre Belözoğlu  fenerbahçe