UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACI HABERİ CEYDA DÜVENCİ VERMİŞTİ! DÜVENCİ BUGÜN CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

ACI HABERİ CEYDA DÜVENCİ VERMİŞTİ! DÜVENCİ BUGÜN CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

ACI HABERİ CEYDA DÜVENCİ VERMİŞTİ! DÜVENCİ BUGÜN CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

Doğuştan kalbi delik olarak dünyaya gözlerini açan ve üç yaşında kalp deliği ameliyatı olan Turan Selçuk Öztürk  2014 yılının  Temmuz ayında sevgilisi Elif Çakman'la nikah masasına oturmuştu. aşkhikayeleri ana  haber bültenlerine konu olan çift cephesinden dün acı habergelmişti. Yıllardır tedavi gören Turan Öztürk (29) yaşam savaşını kaybetmişti.

Acı haberi Ceyda Düvenci vermişti

TABUTA SARILDI GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

Öztürk için bugün Beykoz Yalıköy Taşocakları Camisi'nde öğle vakti cenaze  namazı kılındı. Namaz öncesi camide taziyeleri Öztürk'ün babası Cumali Öztürk ve eşi  Elif Çakman Öztürk kabul etti. Ayakta durmakta güçlük çeken Elif Öztürk, uzun  süre eşinin tabutuna sarılarak ağladı. 

Cumali Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun acılar içinde yaşadığını ve en kötü halinde bile gelen ziyaretçilerine moral verdiğini söyledi. Oğlunun son gününe kadar şükrettiğini anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

"Hastalığı inanılmazdı. Hem akciğer hem de kalp tedavisi görüyordu.  Her tarafı delik deşik oldu. Kalbine hortum taktılar. Koşuyolu Kalp  Hastanesi'nden cihangir Kaymaz Hocamız kullanılan ilacı ilk defa Turan'a  uyguladı. Ellerinden geleni yaptılar. İnanılmaz mücadele verdi. Cihangir Hoca ve  tüm ekibi bir yıl boyunca bizimle birlikteydi. Allah hepsinden razı olsun. Bu  kadar yaşatabildik oğlumu." 

Öztürk'ün cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra oyuncular  Ceyda Düvenci ve Akasya Aslıtürkmen ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Turan Selçuk Öztürk'ün cenazesi, Beykoz  Şahinkaya Mezarlığı'nda defnedildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceyda düvenci