UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ MANKENİ 4 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRİYOR MU?..

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ MANKENİ 4 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRİYOR MU?..

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ MANKENİ 4 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRİYOR MU?..

Eski manken, sunucu Ebru Destan 4 yıllık evliliğinde boşanma aşamasına geldiği iddialarına yanıt verdi.

Ebru Destan’ın galerici sevgilisi Mete Okay İnal’la ilişkisi epey olaylı olmuştu. Ailenin itirazlarına, ‘istenmeyen gelin’ haberlerine rağmen çift, 16 Haziran 2011’de Bahçelievler’de nikah masasına oturmuştu. Hem de herkesten habersiz, gizlice... Evliliklerinin ilk ayında da olumsuz haberler devam etti. Söylentilere kulak tıkayarak, birbirlerine sıkı sıkıya sarıldılar, ilişkilerine sahip çıktılar. Bu aşkın meyvesi bir de oğulları oldu. Şov dünyasından elini eteğini çeken Ebru evinin kadını olarak kariyerine nokta koydu. Sakin bir hayatı seçerek oğluyla birlikte merkezlerinde görüntülendi.

‘Çok yeni evliyiz’

Evliliğiyle ilgili çıkan olumsuz haberler de böylelikle son buldu. Taa ki düne kadar. Telefonla arayan bir tanıdığım Ebru Destan’ın boşanma kararı aldığını, eşiyle evlerini ayırdığını söyledi. Hatta bu iddiayı Mete Okay’ın bir yakınından duyduğunu, kesin bilgi olduğunun da altını çizdi. Nedense hiç ihtimal veremedim. ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ derler ama son zamanlarda bu evlilikle ilgili ortada ne bir ateş ne de duman vardı. Duyduğuma değil birinci şahıstan duyacağıma inanayım diyerek Ebru Destan’ı aradım. “Asla böyle bir şey yok” diye söze başlayan Ebru “Her şey yolunda. Biz Okay’la çok yeni evliyiz. Allah bozmasın çok da mutluyuz” dedi. Ebru’ya inanıyorum...

‘Geber’ sözü çıldırtmış!

Bu aralar ünlüler dünyasında sosyal medyada patlayan patlayana. Özellikle de Çağla Şıkel ile Özge Ulusoy. İki günde bir takipçilerinin yorumlarına tepki gösteriyorlar. Çağla Şıkel biten evliliğiyle ilgili konularda, Özge Ulusoy da Hacı Sabancı ile ilişkisinde çok hassas. Bu konuyla ilgili en ufak yorum yazan takipçilerine ağızlarının payını veriyorlar. Öyle olunca da internet sitelerinde ve gazetelerde ‘Bir kez daha patladı’ başlıklarıyla haber oluyorlar. Onun yerine engel ya da sayfalarına kilit koysalar belki daha iyi olacak. Yoksa bunun önüne geçemeyecekler. Geçen gün Özge Ulusoy bir takipçisine yine ayar vermiş. ‘Zengin avcısı’ diye yazan takipçisine ‘Vicdansızlar Allah’tan korkun’ diye çakmış. Dün bunun üzerine “2.Sayfa” programında Özge’ye ‘Evet yorumlar çok ağır ama dayanamıyorsan sayfasına kilit koy’ diye uyardık. Özge hemen aradı ve gerçekte neye isyan ettiğini şu sözlerle anlattı: “Akşam eve geldim anneciğimin yüzü bembeyaz olmuş. Kızım sen kime ne kötülük yaptın daInstagram sayfana bir takipçin ‘geber pis yaratık’ diye yazmış. Annemin bu sözleri üzerine hemen sayfama girip baktım. Bunu yazan evli barklı koskoca bir kadın. Dayanamadım, patladım. Onun dışında yapılan yorumlara takmıyorum, hatta gülüp geçiyorum.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13