UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMRE BELÖZOĞLU'DAN SALDIRI AÇIKLAMASI! İŞTE ŞOK SALDIRININ DETAYLARI!..

EMRE BELÖZOĞLU'DAN SALDIRI AÇIKLAMASI! İŞTE ŞOK SALDIRININ DETAYLARI!..

EMRE BELÖZOĞLU'DAN SALDIRI AÇIKLAMASI! İŞTE ŞOK SALDIRININ DETAYLARI!..

Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarlar Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu.

8-10 kişilik grup Emre ve yanındaki Orhan Ak'a tekme ve yumruklarla vurdu. Yaşanan arbede sırasında Orhan'ın belindeki tabanca yere düştü.

ATEŞ AÇMASINLAR DİYE TABANCAYI YERDEN ALDI

Tabancanın düştüğünü gören Orhan Ak, hemen eğilip tabancayı aldı ve etrafındakiler alıp ateş açmasın diye şarjörünü çıkardı. Orhan'ın daha sonra silahı kaldırarak, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdığı iddia edildi.

Saldırı sırasında yumruk darbeleri alan Emre Belözoğlu'nun özellikle sırtında morluklar meydana geldiği belirtildi. Orhan Ak'ın da vücunun çeşitli yerlerinden yara aldığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu'na saldıranlar arasında bulunduğunu iddia eden bir şahıs, farı kırılmış bir jip fotoğrafı yayınlayarak, "Orhan Ak silahı çekip arabanın farını kırmakla olmuyor bu işler. Beşiktaş taraftarı adamın a.... k...." diye tweet attı. Şahıs bu tweeti daha sonra sildi.

EMRE: ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

Saldırgan taraftarların da kendilerine silah çekildiği gerekçesiyle Emre Belözoğlu ve Orhan Ak'tan şikayetçi olduğu öğrenildi. Karakoldaki ifadelerinin ardından hastaneye giden Emre ve Orhan'ın darp raporu aldığı belirtildi.

EMRE BELÖZOĞLU İSTANBUL'A DÖNME KARARI ALDI

Emre Belözoğlu'nun, bacanağı Mustafa Çetinkaya'ya ait bir mobilya mağazasının açılışına katılmak için Bursa'ya gitmek istediği öğrenildi. Saldırının ardından İHA'ya açıklama yapan Çetinkaya, “Açılışa gelirken Emre Belözoğlu'na gemide bir grup Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması sonucunda yaşanan bir olay. Çok da büyütmeye gerek yok. Sağlık durumunda bir sorun yok, silah iddialarıyla ilgili de öyle bir şey yok ama benim bunlarla ilgili bir bilgim de yok. Bana gelen bilgi şu; Emre şu an karakolda ifade veriyor ve taraftarlardan şikayetçi olacak. Bu olaydan dolayı Emre Bursa’ya gelmiyor ve İstanbul’a geri dönecek” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREmre Belözoğlu