UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİMDİ ÇOK ÜNLÜLER! İŞTE ÇAY TAŞIRKEN ŞÖHRET OLAN ÜNLÜ İSİMLER!..

ŞİMDİ ÇOK ÜNLÜLER! İŞTE ÇAY TAŞIRKEN ŞÖHRET OLAN ÜNLÜ İSİMLER!..

ŞİMDİ ÇOK ÜNLÜLER! İŞTE ÇAY TAŞIRKEN ŞÖHRET OLAN ÜNLÜ İSİMLER!..

Günümüzün birçok ünlü isminin sıfırdan başlayıp şöhreti yakaladığı ortaya çıktı. Zirveye ulaşmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını belirten ünlüler, çay taşımak dahil yapmadıkları işin kalmadığını itiraf etti. İşte o ünlülerden bazıları.

ZEYNEP ÇAMCI: Başrol oynarken çay taşıdım

Altın Portakal ödüllü oyuncu Zeynep Çamcı’nın yıldızı Recep İvedik filmiyle parladı. Oyunculuk kariyerinde oldukça meşakkatli ve zor günlerden geçtiğini belirten Çamcı, “Birçok iş yaptım. Kamera arkasında çalıştım. Başrol oynarken asistanlık da yaptım, çay da taşıdım” dedi.

BURCU ESMERSOY: Sebat etmek lazım

Televizyonculuğa çay taşıyıp, sabahlara kadar montaj yaparak başladığını anlatan Esmersoy, “İşe girdim ve en alttan başladım. Başarılı olabilmek için her şeyin cefasını çekmek ve sebat etmek lazım” diye konuştu.

KENAN ÇOBAN: Sadece çay değil oyuncu da...

Kurtlar Vadisi setine prodüksiyon elemanı olarak giren Kenan Çoban, oyunculuk dünyasına tevafuken adım atana kadar her işi yapmış.

Kendini çay dağıttığı oyuncularla kamera karşısında bulan Çoban şöyle konuştu: “Bırakın çay götürmeyi, onları sırtımda da taşıdım. Dizide yaralanan kim varsa sırtımda taşıdım. Sanırım güçlü olduğum için senaristlerimiz sürekli bana taşıttı.”

BUGÜN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13