UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"AŞK YENİDEN"İN SEVİLEN OYUNCULARI ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ VE BUĞRA GÜLSOY'DAN BOMBA İTİRAFLAR!..

"AŞK YENİDEN"İN SEVİLEN OYUNCULARI ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ VE BUĞRA GÜLSOY'DAN BOMBA İTİRAFLAR!..

"AŞK YENİDEN"İN SEVİLEN OYUNCULARI ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ VE BUĞRA GÜLSOY'DAN BOMBA İTİRAFLAR!..

Ro­man­tik-ko­me­di tar­zın­da­ki di­zi­le­riy­le iz­le­yi­ci­nin be­ğe­ni­si­ni ka­za­nan Buğ­ra Gül­soy ve Öz­ge Öz­pi­rinç­ci, bir­bir­le­ri­nin bi­lin­me­yen yan­la­rı­nı açık­la­dı.

Öz­pi­rinç­ci­’yi ge­ne­ral ola­rak ni­te­len­di­ren Gül­soy şöy­le ko­nuş­tu:“Çok ko­nu­şu­yor, çok yön­len­di­ri­yor ve her şe­ye ka­rı­şı­yor. Bir de çok iç­ti­ği ot­la­rı  var; ye­şil ça­yıy­mış, bil­mem ne ça­yıy­mış fa­lan. An­cak hep­sin­den önem­li­si sah­ne­de ba­na gü­ven ve­ri­yor ol­ma­sı. Ya­ni bir ak­sak­lık­ta işi kur­ta­ra­bi­le­ce­ği­ni bi­li­yo­rum.”

BUĞ­RA ÇOK ÜŞEN­GEÇ

Öz­ge Öz­pi­rinç­ci ise, “Buğ­ra çok iyi ve ko­mik bir in­san. Onun­la ça­lış­tı­ğım için mut­lu­yum an­cak çok üşen­geç ve Türk kah­ve­si­ni çok se­vi­yo­r” di­ye ko­nuş­tu. Geç­ti­ği­miz gün­ler­de yer­de otu­rup so­kak ço­cuk­la­rıy­la soh­bet eder­ken gö­rün­tü­len­me­si hakk­nda da ko­nu­şan ün­lü oyun­cu, “As­lın­da bun­da şa­şı­ra­cak bir şey yok. Bi­zim ül­ke­de star, oyun­cu an­la­yı­şı her­ke­sin ken­di­ne gö­re ya­şa­dı­ğı bir du­rum. Ben böy­le ya­şa­ma­yı se­vi­yo­rum. Va­pu­ra da, met­ro­ya da bi­ni­yo­rum” dedi.

HEDEFİMİZ STAR OLMAK DEĞİL

Buğ­ra Gül­soy da, Öz­ge Öz­pi­rinç­ci gi­bi star ol­ma­yı de­ğil, iyi oyun­cu ol­ma­yı he­def­le­di­ği­ni kay­de­der­ken, "Star ol­ma yo­lun­da iler­le­me he­de­fi­miz ol­ma­dı­ğı için da­ha do­ğal, da­ha ra­ha­tız. İs­te­di­ği­miz gi­bi dav­ra­na­bi­li­yo­ru­z” de­di.

Bugün

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13