UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARTAL KARALAR BAĞLADI! İŞTE BEŞİKTAŞ - GAZİANTEPSPOR MAÇININ SKORU VE ÖZETİ!..

KARTAL KARALAR BAĞLADI! İŞTE BEŞİKTAŞ - GAZİANTEPSPOR MAÇININ SKORU VE ÖZETİ!..

KARTAL KARALAR BAĞLADI! İŞTE BEŞİKTAŞ - GAZİANTEPSPOR MAÇININ SKORU VE ÖZETİ!..

Beşiktaş lider olarak başladığı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak 3. sıraya geriledi ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı. Siyah beyazlıların golünü 7. dakikada serbest atıştan Sosa atarken Gaziantepsor'un cevabı 42. dakikada Chibiuke'den geldi.

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

GAZİANTEPSPOR: Eray, Gökhan, Şenol, Chico, Arokoyo, Barış, Vranjes, Emre, Chibuke, Camara, Muhammet

İLK 11'DE 2 DEĞİŞİKLİK VAR

Beşiktaş, geçen haftaki maça göre ilk 11'nde 2 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, geçen hafta Trabzonspor ile oynanan maçta yedek bıraktığı Demba Ba ile sarı kart cezası biten Serdar Kurtuluş'u, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de sahaya sürdü. Trabzonspor maçında ilk 11'de yer alan Mustafa Pektemek'i yedeğe çeken Bilic, Opare'yi ise kadroya almadı. Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra Milosevic, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral Ankara'ya getirilmedi. Bireysel çalışmalarını sürdüren kaleci Tolga Zengin ise takımla birlikte başkente geldi.

3 KARŞILAŞMA DA İSTANBUL DIŞINDA OYNANDI

Stadının yapımı nedeniyle rakibini Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda ağırlayacak Beşiktaş, lig tarihinde ev sahibi takım sıfatıyla Gaziantepspor ile yaptığı üçüncü maçını da İstanbul dışında oynadı. İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken maç, İnönü Stadı'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynandı. Bu karşılaşmayı Gaziantepspor 4-3 kazanmıştı. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle 2010-2011 sezonunda, Antalya'daki Mardan Antalyaspor Stadı'nda seyircisiz yapılan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Siyah-beyazlılar, Kocaeli ve Antalya dışında rakibiyle yaptığı üçüncü maçı da Ankara'da oynadı.

GAZİANTEP'TE DE 2 DEĞİŞİKLİK

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Gençlerbirliği maçından farklı olarak ilk 11'de 2 değişiklik yaptı. Buruk, Erdem Şen ve Mustafa Durak'a ilk 11'de forma şansı verdi. Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Emre Nefiz maç kadrosuna alınmazken, Gökhan Süzen ise yedek soyundu.

TRİBÜNLER DOLDU

Beşiktaş taraftarları kendilerine ayrılan tribünlerin tamamını doldurdu. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinde futbolcuları tek tek çağırarak, destek verdi. Yaklaşık 50 kişilik Gaziantepspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerine alarak takımlarını destekledi. Bu arada, Beşiktaş sahaya üzerinde, "Elleriniz sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir. Hayata El Ver" yazılı pankartla çıktı.

SINIRDAKİLERE ÖZEL UYARI

Kara Kartal’ın Gaziantepspor’la oynayacağı lig mücadelesi öncesinde takımda  2 isim, ceza sınırında bulunuyor. Slaven Bilic’in bu konuda; Kerim Frei ve Demba Ba’dan Osmanlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmada gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  gaziantepspor