UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRT ARŞİVLERİNDEN ZEKİ ALASYA VE KAYAHAN’IN ANISINA ÖZEL PROGRAM!..

TRT ARŞİVLERİNDEN ZEKİ ALASYA VE KAYAHAN’IN ANISINA ÖZEL PROGRAM!..

TRT ARŞİVLERİNDEN ZEKİ ALASYA VE KAYAHAN’IN ANISINA ÖZEL PROGRAM!..

2015 yılında müzik, sinema, tiyatro, ve tv dünyadından o kadar özel isim aramızdan ayrıldı ki...Müzeyyen Senar, Fikret Şeneş, Hakkı Kivanç, Erol Büyükburç, Yaşar Kemal, Kayahan Açar, Zeki Alasya sadece aklımıza gelenler. Onlar bıraktıklarıyla hep yüreklerimizde ve aklımızda.

2014 Yılı Eylül ayında Ölüm yıldönümünde Zeki Müreni bir vefa programıyla anan TRT HD Kanalında Ölümünden kısa bir süre sonra KAYAHAN'ı anacağız. Tabii programın hazırlıkları sırasında Zeki ALASYA'nın da hayatını kaybetmesi nedeniyle programın giriş bölümünde Zeki ALASYA'nın da anılacağı özel bir bölüm olacak.

Ülkemizin toplumsal hafızası için önemli bir yeri olan TRT Arşivlerinden faydalanıkarak bu güne kadar pek gün yüzüne çıkmamış sadece bazılarımız hafızalarında kalan çok özel görüntüler ve röpörtajların yer aldığı GÖNÜL SAYFAM Programında Ayrıca KAYAHAN'ın En iyileri alümünün yapımı sırasında kayıt altına alınan çok özek görüntüler ve özel röportajlara yer verilecek

Programı bir dönem TRT Ana Haber bültenlerinin Sunucusu ünlü spiker Fulin Arıkan Sunacak Konukkarı Kürşat Özkök ( şimdi TRT HD Kanal Koordinatörü, geçmişte Zeki Müren belgesrlinin yapımcısı ve yönetmeni ayrıca yıllarca müzik eğlence ve tv programları yapımcı ve yöneticiliği) Bir diğer konugumuzda ünlü müzik yapımcısı ve son olarak KAYAHAN albümünün yapımcısı Murat YILDIRIM.

Hayat ne dipsiz bir kuyu ne de dar bir sokaktır. Değişik yollar vardır ve hepsi sevgiye çıkar. Senin yolun çıkmıyorsa, gitmiyorsun demektir. Bazı insanlar ölümsüzdür, bedenleri toprağa karışıp aramızdan ayrılsalar bile. Film gibi, Şiir gibi, Şarkı gibi… Büyük bir sevda, ilahi bir aşk gibi unutulmaz ve ölümsüzdür bazı insanlar,   KAYAHAN gibi… ZEKİ ALASYA gibi...

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13