UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYADA YAKIŞIKLILIĞI İLE ÜN YAPAN O İSİM BEYAZPERDENİN ARANILAN İSİMLERİNDEN OLDU! PEKİ KİM BU YAKIŞIKLI?..

SOSYAL MEDYADA YAKIŞIKLILIĞI İLE ÜN YAPAN O İSİM BEYAZPERDENİN ARANILAN İSİMLERİNDEN OLDU! PEKİ KİM BU YAKIŞIKLI?..

SOSYAL MEDYADA YAKIŞIKLILIĞI İLE ÜN YAPAN O İSİM BEYAZPERDENİN ARANILAN İSİMLERİNDEN OLDU! PEKİ KİM BU YAKIŞIKLI?..

Kıvanç Tatlıtuğ'un tahtına aday gösterilen Mustafa Mert Koç, Şafak Sezer'in yönetmenliğindeki 'Kolpaçino: 3. Devre'yle sinemaya adım atacak. Koç, Haziran'da çekimlerine başlanacak filmde sürpriz bir rolde oynayacak

Mustafa Mert Koç, Instagram'a yüklediği fotoğraflarla sanal alemde çok popüler oldu. Hatta yakışıklılık konusunda Kıvanç Tatlıtuğ'un tahtına aday gösterildi. 1994 doğumlu Koç, 30 bin 100 kişilik takipçi ordusuyla genç kızların sevgilisi. Yapımcıların ve yönetmenlerin büyük ilgi gösterdiği yakışıklı ve genç oyuncu adayını yakından tanıyalım istedik. Siyaset okuyan ve gayet aklı başında biri olan Koç, neler anlattı neler...

 Nasıl popüler oldunuz?

Instagram'a üç-beş fotoğraf koydum. Fotoğraflarım ilgi görmeye başladı ve çok güzel yorumlar aldım. Özellikle Sırbistan ve Balkan taraflarından çok güzel yorumlar geldi. Yazılar, mesajlar ve hediye gönderenler oldu. Bu ilgiye inanamadım. "Oyuncu musunuz, sanatçı mı?" diye sormaya başladılar. Tabii bu arada 35 kilo verdim.

110 KİLOYDUM

 Nasıl yani?

Ben eski milli basketbolcuyum, Türk Telekom'da oynuyordum. Kasığım yırtıldı ve basketbolu bıraktım. Üniversiteye girdikten sonra 110 kiloyu gördüm. Babam bir gün "Eskiden ne güzel çocuktun!" dedi. Ben de hırs yaptım. Altı ayda 35 kilo verdim. Şu an birazını aldım 83 kiloyum. Kilo verdim, hayatım değişti.

 Şimdi oyunculukla ilgili teklifler alıyorsunuz. Aileniz oyunculuk yapmanızı istiyor mu? 

Eskiden bu konuya sıcak bakmıyorlardı. Bu kadar ilgiden sonra artık ailem de sıcak bakıyor.

 Sinema ve dizi takipçisi misiniz?

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kuzey Güney' dizisini çok beğeniyordum, Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Karadayı' dizisini beğeniyle takip ediyorum. Çok beğendiğim diziler var. Ama son dönemde diziler aynı mantık olunca biraz ara verdim.

Ailenizin size senaryo anlamında bir yardımı var mı?

Ailem yeni yeni yardımcı olmaya başladı. Onlar da artık bana "Vatana millete hayırlı, uğurlu bir evlat olacaksan gir bu işin içine" diyor. İnşallah ben de onların yüzünü karar çıkarmam. Bu işin eğitimini almayı düşünüyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13