UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! “SİYASET DERGİSİ”NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI GAZETECİ GÜL KILIÇASLAN, MHP ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU!..

FLAŞ! “SİYASET DERGİSİ”NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI GAZETECİ GÜL KILIÇASLAN, MHP ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU!..

FLAŞ! “SİYASET DERGİSİ”NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI GAZETECİ GÜL KILIÇASLAN, MHP ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU!..

Türkiye’nin önde gelen politika, ekonomi, bilim, yönetim, kültür ve sanat içerikli önemli yayın organı Siyaset Dergisi’nin yönetim kurulu başkanı “Gül Kılıçaslan” gazeteci kimliği ile halkla iç içe yıllardır edindiği tecrübelerini şimdi siyasi kariyerine aktarıyor.

GÜL KILIÇASLAN BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ, ADIM ADIM GEZEREK 7’DEN 70’E TÜM HALKLA YAKINDAN İLGENİYOR.

Bugüne kadar gazeteci olarak mesleki çalışmalarında siyaset, kültür, sanat, ekonomi ve özellikle ülkemizin bütün illerinde gerçekleştirdiği röportajlar ve incelemeleriyle ülke sorunlarını yakından izleyen, Anadolu’yu adım adım gezerek tespit ettiği sorunları gündeme taşıyan ve çözüm önerileri geliştirmekte olan Gül Kılıçaslan, siyasete girmeye karar verişini;“Siyaseti bir meslek olarak görmüyorum. Siyasi yaşama girme kararımın temel ve tek kaynağı Vatanını ve Milletini seven bir gazeteci olarak mesleğimde sağladığım birikimlerimle Vatanıma ve Milletime hizmet etmek ve milli ülkümü gerçekleştirmektir.” diyerek özetliyor.

Bir iş kadını ve kadın gazeteci olarak, KADIN HAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ ve KADININ SOSYAL STATÜSÜNÜN YÜKSELTİLMESİ mücadelesini esas alan Gül Kılıçaslan, bu esas çerçevesinde politika anlayışında sadece millet ve vatan konusunda taraf olduğunu dile getiriyor.

Sanatçılarla Omuz Omuza...

MHP’nin seçmen profilini ve haritasını değerlendirdiğinde; kadın, sanat ve bilim konularında daha fazla yol katedilmesini  ve bu  önemli konu başlıkları altında yeni yolların yenilikçi ve cesur adımlarla inşa edilmesi gerektiğini  gözlemleyen Kılıçaslan, hem kadın seçmenleri hem de sanatçılarla kurduğu geçmişten gelen güçlü dostluklarının sağladığı birikimini kullanarak partisi MHP’ye hizmet etmek üzerine çalışmalarına başladı. Seçim arenasına güçlü ,dinamik ,inançlı adımlarıyla giren Kılıçaslan ,MHP’ye özellikle kadın seçmenlerin yönlendirilmesinde sanatçı dostları ile birlikte yürüyerek, sanatın çeşitli dallarından önde gelen isimlerle geniş kitlelere ulaşacak olan Gül Kılıçaslan, hedeflerini ve hizmetlerini karış karış, kapı kapı gezerek sıcak temaslarla anlatıyor.

Türk Kadını Geleceğimiz...

Gül Kılıçaslan, tüm tecrübelerini partisi MHP ile halk için dğerlendirirken, vaatlerinin önceliklerini de şöyle özetledi; “İlkelerimizin yaşama geçirilmesinde ve hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde temel faktörlerden biri TÜRK KADINIDIR. Türk kadının bu yüce görevi yerine getirebilmesi için kadına gereken önemin verilmesi gerekmektedir. Bu amaçla Türk Milleti'nin kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, kadınlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi, ekonomik ve siyasal yaşamda eşit haklara kavuşması, sosyal statüsünün yükseltilmesi, her bakımdan gelişmesi, güçlenmesi ve kadına şiddetin önlenmesi MHP’nin temel politikalarındandır. Bu politikalarımızı gerçekleştirmek ve belirtilen hedeflere ulaşmak, siyasal yaşamımın vazgeçilmezidir. Bu doğrultuda üzerime düşen her türlü mücadeleyi vermek ve özveride bulunmak temel vaadimdir.”

“Kadın ve erkek milletvekili adayları birlikte omuz omuza bu mücadeleyi mutlaka başarıya ulaştıracağız.” diyen Gül Kılıçaslan, bunun için MHP’nin sloganını tekrarladı; ÇAĞRIMIZ, KADINLARIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE. BİZİMLE YÜRÜ ANKARA.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüler kılıçarslan  mhp