UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA İLK KEZ KONUŞTU! İŞTE NOUMA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA İLK KEZ KONUŞTU! İŞTE NOUMA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA İLK KEZ KONUŞTU! İŞTE NOUMA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR!..

Adaya veda eden Pacscal Nouma, "Acun'a sözüm vardı katıldım, kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Acun benim iyi arkadaşımdır her zaman da böyle kalacak." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'dan elenen Pacscal Nouma İstanbul'a döndü. Nouma, Survivor'da yaşadıklarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

İŞTE PASCAL'IN SURVİVOR İTİRAFLARI...

Ve artık evimdeyim. Yolda gelirken hep düşündüm, kazanmak uğruna karakterlerini değiştirip, insanların arkasından sallayanlara cevap vermeli miyim diye... Çünkü ben hiç bir röportajımda kimse hakkında ileri geri konuşmadım, yüzüme gülenler arkamdan adamlığıma, şahsiyetime sallamış da durmuş.

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Söylediklerimin hep arkasındayım, Serenay'ın birleşme partisinde çılgınca dans edip ertesi gün annem diye ağlaması bana gerçekçi gelmemişti.. Hakan'ın söyledikleri hâlâ kulaklarımda, ben yalan söylemem.

"KENDİMİ DİNLEDİM, ÇOK İYİ GELDİ"

Birisi hakkında onun olmadığı ortamlarda konuşuyorsan bunu onun yüzüne karşı da konuşabilmelisin.. Sonra senle "Bunu konuştuk gidip söylemişsin" demek dedikoduculuğun ta kendisidir. Evet şartlar gerçekten zordu ama güzel kilo verdim, kendimi dinledim, çok iyi geldi.

"ACUN'A SÖZÜM VARDI, KATILDIM"

Bundan sonra Survivor ile ilgili konuşmayı düşünmüyorum, Acun'a sözüm vardı katıldım, kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Acun benim iyi arkadaşımdır her zaman da böyle kalacak. Kimseye kırgın değilim.

"EĞLENCE KALIĞI YERDEN DEVAM EDECEK"

Berna, Anıl veya Merve'den birisinin yarışmayı kazanmasını çok isterim, diğer yarışmacılara da başarılar dilerim. Ben gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim, hayatımda eğlence kaldığı yerden devam edecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPacscal Nouma  Survivor