UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! PFDK'DAN FENERBAHÇE'YE ŞOK CEZA! İŞTE O CEZA VE NEDENİ!..

FLAŞ! PFDK'DAN FENERBAHÇE'YE ŞOK CEZA! İŞTE O CEZA VE NEDENİ!..

FLAŞ! PFDK'DAN FENERBAHÇE'YE ŞOK CEZA! İŞTE O CEZA VE NEDENİ!..

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye tribün kapatma (kale arkası) ve 250 bin TL para cezası verdi. Fenerbahçe'nin cezası, 31. haftadaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kale arkası Migros Tribünü'nde infaz edilecek.

PFDK, Fenerbahçe'ye Balıkesirspor maçında çirkin ve kötü tezahüratın 5. tekrarı nedeniyle tribün kapatma ve 250 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca Kardemir Karabükspor'u da çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün kapatma ve 300 bin TL para cezası ile cezalandırdı.

PFDK'nın aldığı kararlar şöyle;

-FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 02.05.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BAlikeSİRSPOR spor toto süper lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 250.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği kale arkası migros tribününde infaz edilmesine,  FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlerle ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine,

- KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübünün, 02.05.2015 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği kuzey kale arkası tribününde infaz edilmesine,  FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine,

-KAYSERİSPOR Kulübünün, 03.05.2015 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği doğu tribününde infaz edilmesine,  FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine, Aynı müsabakada KAYSERİSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe