UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA ADETA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA ADETA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

FLAŞ! "SURVIVOR ALL STAR"A VEDA EDEN PASCAL NOUMA ADETA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

Survivor All Star'da bu hafta adaya veda isim Pascal Nouma olurken gider ayak çok sert sözler kullandı.

Neden Seranay'ın neden şov yaptığını düşündüğü sorulan Pascal: "Seranay iyi bir kız ve kendine nasıl baktıracağını biliyor... O bir oyuncu, amatör futbolcu ve Survivor'da da oynuyor." dedi. Hakan'ın yapmacık bir şekilde Seranay'a yardım ettiğini ima eden Pascal: "Arkadaşlarını da iyi aktörlerden seçmiş" diye ekledi. Bu tarz insanlarla 73 gün beraber kalmak korkunçtu. çok zordu diyen Pascal, Acun Ilıcalı'ya söz verdiğini de sözlerine ekledi.

Daha önce Nihat Doğan'la yaşadığı kavga yüzünden diskalifiye olan Nouma: "Kendimi kontrol etmeyi çok daha iyi biliyorum. Acun benim yakın arkadaşım ve ona söz verdim. Problem yaratıp ona sorun çıkarmak istemedim dedi.

ONUNLA GURUR DUYUYORUM”

Pascal, "Futbol oyununu kaybettiğimizde baya delirdim. O yüzden çok ağladım. Yalnız kalmak istedim. Yoksa tehlikeli olabilirdim. Tabi sadece kendim için"  dedi.

Hakan'ın kendisine yönelttiği kötü insan suçlaması üzerine Nouma: "Ben Hakan'ın dediği gibi yalancı ya da kötü biri miyim?Eminim hiçbirisi öyle bir şey demeyecek" Pascal sözlerini şöyle sonlandırdı..

"Anıl inanılmaz güçlü bir insan. Ben onunla gurur duyuyorum. Asla vazgeçmedi. Ve eminim ileride birilerinin ağzını kapatacak"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPascal Nouma  survivor all star