UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HER ATTIĞI TWEET'LE ELEŞTİRİ OKLARINI ÜZERİNE ÇEKEN LEMAN SAM'A BİR ŞOK DAHA!..

HER ATTIĞI TWEET'LE ELEŞTİRİ OKLARINI ÜZERİNE ÇEKEN LEMAN SAM'A BİR ŞOK DAHA!..

HER ATTIĞI TWEET'LE ELEŞTİRİ OKLARINI ÜZERİNE ÇEKEN LEMAN SAM'A BİR ŞOK DAHA!..

Kendisi için "Psikopat" diyen Leman Sam'a eski eşi Selim Sam'dan sert cevap geldi. Selim Sam, "Bana hakaret ediyor ama Leman'ın neye inandığı, neyi söylediği belli değil" dedi.

Leman Sam'ın, kızlarının babası ve eski eşi Selim Sam için, "Psikopat"ifadesini kullanması, yaşanan gerginliği tırmandırdı.

Leman Sam kızlarının annesi olduğu için geçmişteki sözlerini anlayışla karşıladığını belirten Selim Sam, "Eskiden bana dünya görüşü, düşünce ve inançlarıyla ilgili söylediği şeylerin tam tersi yönde hareket ediyor. Bana hakaret ediyor ama kendisinin neye inandığı, neyi söylediği belli değil" sözleriyle karşılık verdi.

Sanatçı Selim Sam, geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajda kendisi için "Baskıcı biriydi. Psikopat da diyebilirim aslında" ifadelerini kullanan Leman Sam'la ilgili olarak şunları söyledi: "Leman, 1966'da tanıştığımızda inancıyla ilgili tuhaf açıklamalar yapmıştı. Adının da Carol Williams olduğunu söyledi. Şimdiki yapısı ile mürted olmuş, yani dinden dönmüş biridir bence. Din tanımaz biri ama dini inancı olanlara saldırmakta sakınca görmez."

Sanatçı Leman Sam, röportajın devamında zor bir hayat geçirdiğini belirterek, "İnsan ilk flörtüyle evlenmez, ben maalesef evlendim. Kızlarımın babasıyla evlilik yanlıştı. 11 yıl evli kaldık, mecburiyetten. Baskıcı biriydi. Psikopat da diyebilirim aslında" demişti.

"BABASINI DA KIZDIRIYORDU"

Bu sözlerin hedefindeki Selim Sam, "Leman'la tanıştığımızda babası 5 vakit namazında bir albaydı. Leman, geleneklerimize uymayan davranışlarıyla babasını kızdırmış, babası da Kur'an-ı Kerim getirmiş ve kafasına vurarak, 'Bunu oku' demiş. Leman çok isyankar ve inatçı yapılıdır. İnancında bile sebat göstermez" diye konuştu.

Yeni Asır

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERleman sam  Selim Sam