UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TÜRK SİNEMASININ USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT, DAMADI ENGİN ALTAN DÜZYATAN’I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!..

FLAŞ! TÜRK SİNEMASININ USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT, DAMADI ENGİN ALTAN DÜZYATAN’I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!..

FLAŞ! TÜRK SİNEMASININ USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT, DAMADI ENGİN ALTAN DÜZYATAN’I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!..

Genç oyuncular arasında jön olarak gördüğü isimleri sıralayan Hülya Koçyiğit, “Hepsinden başarılı damadım Engin Altan Düzyatan” dedi.

Hülya Koçyiğit, önceki akşam Lions Kulübü tarafından düzenlenen Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay ödül törenindeydi. Sanata  katkılardan dolayı ödüle layık görülen Koçyiğit, damadı engin altan Düzyatan’a övgüler yağdırdı.

Düzyatan’ın çok güçlü bir oyuncu olduğunu söyleyen Koçyiğit, “Gençler arasında jön diyebileceğim çok isim var. Erkan Petekkaya, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve hepsinden başarılı damadım engin altan düzyatan geliyor. Engin’le aynı projede rol almak istiyorum” dedi.

AMELİYATTAN ÇIKTI ÖDÜLE KOŞTU

Lions Kulüpleri, aralarında hülya koçyiğit ve Erkan Petekkaya’nın da bulunduğu ünlü oyuncuları, sanata verdikleri destek nedeniyle ödüle layık gördü

Hülya Koçyiğit ve Erkan Petekkaya,     önceki akşam Lions Kulüpleri’nin Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlediği özel geceye katıldı. Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Ödülü’nü aldı. Oyuncu, “Türk sinemasının 100’üncü yılı ve ben 50 yılın ödülünü     alıyorum” dedi.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Koçyiğit, “Birikim sahibi sanatçılar seçici olur. Şu an içerisinde bulunmak istediğim bir proje yok” şeklinde konuştu. 

Geçen hafta böbrek taşı ameliyatı olan Erkan Petekkaya, şiddetli ağrılar çektiğini ama artık kurtulduğunu söyledi. Oyuncu, ödülünü alırken “En büyük hayalim, evsizler ve ihtiyacı olanlar için bir gökdelen yapmak ve onların hizmetine sunmak” dedi.

Petekkaya, dizi setlerindeki uzun çalışma saatlerinin sorulması üzerine şöyle konuştu: “Eski oyuncuların çektiği sıkıntıların yanında bir şey söylememiz doğru değil.“    

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13