UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SANDAL İÇİN TÜRKİYE'DEKİ EN GÜZEL KADIN KİM? MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ EMİNA SANDAL'DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFLAR!..

FLAŞ! SANDAL İÇİN TÜRKİYE'DEKİ EN GÜZEL KADIN KİM? MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ EMİNA SANDAL'DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFLAR!..

FLAŞ! SANDAL İÇİN TÜRKİYE'DEKİ EN GÜZEL KADIN KİM? MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ EMİNA SANDAL'DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFLAR!..

Ünlü şarkıcı Emina Sandal, büyük oğlu Yaman'ın kendisini eşi Mustafa Sandal'dan daha çok kıskandığını söyledi: Eskiden Mustafa beni çok kıskanırdı, şimdi Yaman kıskanıyor. Kliplerimi izlemiyor, ünlü olmamı kabullenmiyor. Babasının ünlü biri olmasına ise bayılıyor. Benim hayranım ise küçük oğlum Yavuz

Emina Sandal, önceki gün istebuayakkabi. com'un Sofa Hotel'de ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttığı davete katıldı. Balkan ülkelerinde ünlü bir pop şarkıcısı olan Sandal, konserleri nedeniyle çok yoğun bir dönemden geçtiğini söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sandal'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

Türkiye'de yaşıyorum ama yurt dışında kariyer sahibiyim. Bazen zor oluyor ama başarıyorum. İki çocuğum var; hem sanatçı, hem anne olmak çok zor. Bazen dört gün evde olamıyorum. Mustafa, çocuklarla oyun oynamaktan başka bir şey yapmıyor.

'ÇOK ABARTIYORLAR'

 Başkaları, bizim yaşantımızı anlamıyor ama Mustafa beni anlıyor. O da bana yetiyor. Eskiden aramızda çok kıskançlık olurdu. Şimdi Mustafa değil de, Yaman beni kıskanıyor. Kliplerimi izlemiyor ve ünlü olmamı kabullenemiyor. Baba aşığı bir çocuk; babasının ünlü olmasına ise bayılıyor. Yavuz da benim hayranım.

Doğum günümde Mustafa'nın bana tekne aldığını söylediler ama almadı. Çok abartıyorlar; doğum günüm çok mütevazıydı. Biz alışığız böyle şeylere.

Kıskanılma durumu; sadece Türkiye'de değil, benim memleketimde de söz konusu. Yarı Türk, yarı Sırp olduğum için kolay bir şey değil ama dengeyi bulmaya çalışıyorum.

Ara sıra sinema teklifleri geliyor bana. Fakat 'Lale Devri' dizisinden sonra cesaretim yok. Diziden, çocuklarımı büyütemediğim için apar topar ayrılmıştım. Oğullarım küçüktü ve eve giremiyordum hiç! O zamanlar Yaman 2.5 yaşındaydı ve çocuk beni görmediği için 'Anne' demeyi bırakmıştı. Unutmuştu beni; bir anne için en kötü durum budur.

'BENİM İÇİN EN GÜZEL KADIN HÜLYA AVŞAR'

Benden çok daha güzel kadınlar var; daha bakımsızlar da... Türkiye'de benim için vazgeçilmez güzellik, Hülya Avşar. O çok asil ve kaşı gözü güzel bir kadın.

Vücudumda beğenmediğim yerim yok; olduğunda spor yapıyorum. Estetiğe karşı değilim; abartmasınlar yeter. Zamanında sadece burun ameliyatı oldum. Basketbol oynuyordum ve burnum üç kere kırılmıştı. Genç bir kızdım ve burnum kötü görünüyordu. Annem ve doktorum "Ameliyat ol" dedi. Bir kadın olarak kötü görünmek istemedim.

Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  emina sandal