UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

FLAŞ! ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

FLAŞ! ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ!..

Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde artmaya devam ederken, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. İstanbul'da Avrupa yakasında ise gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Ülkemizin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas, Kayseri, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor." denildi.

İL İL hava durumu

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul ile öğleden sonra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ Anadolu: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas ve Kayseri ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  hava  yağmur