UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SKANDAL BÜYÜYOR! İŞTE MENAJER ETEL SASON’LA,BÜLENT ÇAVUŞOĞLU’NUN “KADEH VURMAK”TAN BAHSETTİKLERİ(!) SONRA “SİLDİKLERİ” İNSTAGRAM PAYLAŞIMI!

Gizli aşk instagram’da yakalandı.

FLAŞ! SKANDAL BÜYÜYOR! İŞTE MENAJER ETEL SASON’LA,BÜLENT ÇAVUŞOĞLU’NUN “KADEH VURMAK”TAN BAHSETTİKLERİ(!) SONRA “SİLDİKLERİ” İNSTAGRAM PAYLAŞIMI!

Son dakika…

Menajer Etel Sason’la, Bülent Çavuşoğlu’nun işte instagramda paylaştıkları “kadeh vurmaca” yorumları!..

Tabi ki, bu yorumları, olay ortaya çıkınca hemen sildiler!..

İşte olay yorumlar:

Ve işte bugün patlayan haber:

İstanbul’da 4. Ağır Ceza’da görülen ve sosyeteden birçok ünlü ismin çocuklarının ve arkadaşlarının isminin geçtiği skandal “uyuşturucu davası”na sadece 15 gün kaldı.

Tüm sosyetenin ve medyanın merakla beklediği dava, 7 Mayıs’ta İstanbul’da

“Örgütün, uyuşturucu madde satışına aracılık etmek ve başka kişilere verilmesini temin etmek” iddiasıyla başı çeken eski menajerEtel Sason’un kızı Raisa Sason ise suçlamada görüldüğü gibibaşrolde…

Etel Sason ismini bir dönem asistanlığını yaptığı Ajda Pekkan’dantanıyoruz aslında… Ancak süperstar, bu olayların ortaya çıkmasıylabirlikte 1.5 yıl önce Etel Sason’un işine son vermiş ve tüm ilişiğinikesmişti.

Bu arada çok ilginç bir nokta daha var.

Yine o dönemlerde Ajda Pekkan’ın ismi KVK’da çalışan Bülent Çavuşoğlu’yla anılmıştı. Ancak birkaç sene önce, özellikle de Mustafa Sandal’la ilgili bazı reklam olaylarına karıştığı iddia edilen Bülent Çavuşoğlu’nun görevine KVK’da son verilmişti. Çavuşoğlu bu olayın ardından iş bulamamış ve Bodrum’a yerleşmek durumunda kalmıştı. İşte Raisa’nın annesi Etel Sason da, 1.5 yıl önce Ajda Pekkantarafından kovulmuştu.

Bu arada Bülent Çavuşoğlu, ünlü bir ailenin kızı olan Tuğçe Eyilik’leevli.. Hala da davaları devam ediyor, yani evlilikleri, ayrı yaşasalar dasürüyor.

İşte burada bir başka gariplik başlıyor.

Çünkü birkaç yıldır Ajda Pekkan’ın adı sürekli Bülent Çavuşoğlu’ylaanılıyordu. Fakat Etel Sason kovulduktan sonra birden bu “anılma”olayı kesildi. Hiç bir şekilde, Ajda Pekkan’la Bülent Çavuşoğlu’nun da bir yıldır arkadaş olarak bile yan yana gelmediğini herkes biliyor.

Ancak işin ilginci Etel kovulduğundan beri, Bülent Çavuşoğlu’ylabirlikte Bodrum’da!..

Çevrede herkes bu ilginç birlikteliği konuşuyor. Bu aşk mı, iş mi?..Bülent Çavuşoğlu’nun Bodrum’daki evininin bile dekorasyonuyla Etel Sason uğraşıyor.

Yani bugüne kadar Ajda Pekkan “paravan” mıydı?..

Halen evli olan Bülent Çavuşoğlu’nun eşi Tuğçe Çavuşoğlu bile Ajda Pekkan’a dava açmış durumda…

Ancak şimdi bunlar ortaya çıkınca ne olacak?..

Tuğçe Çavuşoğlu’nun (Eyilik) davası Etel Sason’a mı dönecek?.. Etel Sason’la Bülent Çavuşoğlu’nun beraberliği sadece işle mi ilgili, yoksa başka bir şey var mı?..

Şayet böyle değil de tersiyse, yani Bülent Çavuşoğlu daha önce gerçekten Ajda Pekkan’la beraberse, ayrıldıktan sonra şimdi nasıl olur da Ajda Pekkan’ın işine son verdiği Etel Sason’la çalışır?.. Bu da bir başka ilginç nokta?.. Bu aşk mı, iş mi?..

Ve karışıklık burada bitmiyor!..

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada geçen bir çok ünlü ailelerin çocukları arısında yer alan bir isim de Tarık Eyilik…  (Yukarıda anlattığımız tesadüfler zincirinin bir başka halkası)

Yani Etel Sason’un kızı Raisa Sason’la Tarık Eyilik aynı şekilde eşi benzeri görülmemiş, örgüt olarak nitelendirilen büyük “uyuşturucu davası”nın içinde birlikte yer alıyor!..

Bu arada Bülent Çavuoğlu’nun çok yakın dostu Enis Çiftçi’nin deiddianamede değil ama çeşitli konularla ilgili adı geçiyor.

(sayfalar dolusu iddianame ve tapeleri, daha sonra Uçankuş’tayayınlayacağız. Önce konunun fantastik tarafını işliyoruz. Film gibi çünkü)

Enis Çiftçi’nin ayrıldığı eşi Reyhan Göksun da yine Etiler veBahçeşehir civarında bu karmaşık konularda adı geçtiği iddiaları olan(ancak bu soruşturma içinde yok, yanlış anlaşılmasın bu isim geçme olayları) Abdulah Taşkın’la beraber şimdi de!..

Yani ayrılıklar, evlilikler, çoluk-çocuk, gencecik kızlar, acayip ortalık karışmış durumda…

Ve sadece 15 gün kaldı Ağır Ceza’daki duruşmaya!..

Sosyete’nin “uyuşturucu davası”nda, şu 15 gün, olayların tüm iç yüzünü aydınlatmaya çalışacağız.

Daha önce Uçankuş’ta belirttiğimiz gibi hiç kimseden korkmadan,çekinmeden bu uyuşturucu bataklığını kurutmaya karar verdik. Tabi ki gerekirse Narkotik’le de iş birliği yaparak… Sonuçta medya olarak bizim işimiz bazı gerçekleri ortaya çıkarmak, Emniyet ise esas-gerçek uygulayıcı…

Bu arada adı geçenler ve geçecek olanlar tabi ki hukuk içersinde istedikleri şikayet ve davalarda bulunabilirler bize karşı… Ayrıcacevap hakkı hepsinin de var. (Ancak bizce tapeleri beklesinler önce, daha iyi yaparlar!..)

Bizim burada en büyük güvencemiz, hemen karşı taraf olarak, “kan v.s tahlili” isteyecek olmamız!.. Bunu söyleyelim… Şayet bir konuda yanılmış isek, zaten bu karşı taraf için talep edeceğimiz tahlillerde çıkacaktır ortaya… Yanılmışsak bunun da cezasını çekeriz, öderiz. Çünkü biz, bu uyuşturucu illetinin kökünü kazımaya kararlıyız. Tüm bu illeti kullanan ve satanlaradağıtanlara da hodri meydan diyoruz.

Tahmin ediyoruz ki, bu kampanya gibi hareketimizden sonra belkinarkotikle de oluşabilecek ortak çalışmayla birlikte İstanbul’dabüyük bir temizlik olacak, en azından gençliğin bir bölümü kurtulacaktır.

Ve işte yazdıklarımızla ilgili net görüntüyü veren bir savcılık tutanağı!.. (Ağır Ceza’daki)

Bu konuda kulak duyumu ile değil, bilgi ve belgelerle mücadele vereceğimizi gösteren(devamı çok gelecek) sadece ilk örnek:

(TUTANAKLARDAN ÖNCE BİR NOT: ŞU ALTTAKİ İFADEDEN SONRA İNSANIN AKLINA İSTER İSTEMEZ DENİZ SEKİ GELİYOR, OKUYACAKSINIZ!.. DENİZ SEKİ YATIYOR, SOSYETE GEZİYOR DİYE BİLE YORUMLANABİLİR!.. AMA TABİ Kİ BU DAVA BİTMEDİ. 7 MAYIS’TA BAKALIM NELER OLACAK?.. ADALETE SAYGIMIZ SONSUZ… ADALET HER ZAMAN TOPLUMUN VİCDANINI RAHATLATAN EN ÖNEMLİ GÜVENCEDİR)

ÖRGÜTÜN, UYUŞTURUCU MADDE SATIŞINA ARACILIK ETMEK VE BAŞKA KİŞİLERE VERİLMESİNİ TEMİN ETMEK:

 

12-RAİSA SASON:

Şüpheliler Fazıl Ahmet ZİNİ, Devran KARAKUŞ ve Tarık EYİLİK isimli şahıslardan temin ettiği esrar ve kokain maddelerini Muzaffer Kerem GAZİOĞLU, Kaan SERT, Vanessa SASON,  ve Mert ATAKAN ve diğer arkadaşlarına temin ettiği ve beraber kullandığı, temin ettiği uyuşturucu madde karşılığında torbacı şahıslardan kendisine ücretsizolarak hediye uyuşturucu madde aldığı, teknik takibe yakalanmamak için arkadaşları ile Black Bery Messengerda mesajlaşarak haberleştiği ve bu durumu 'bibiem de görüşelim' şeklinde ifade ettiği, uyuşturucu madde almak isteyen arkadaşlarına Fazıl Ahmet ZİNİ'nin telefon numarasını verdiği, Zeynep Lakabını kullandığı,

Şüphelinin emniyet ve savcılık ifadesinde özetle; Uyuşturucu maddelerden esrar ve kokaini kullandığını, uyuşturucu maddeyi ikiz kardeşi ile birlikte evde tükettiğini ve alırken kendisinin temin ettiğini, uyuşturucu madde satmadığını ve kardeşinin de satmadığını bildiğini, uyuşturucudan herhangi bir gelir elde etmediğini, Şüpheli Muzaffer Kerem GAZİOĞLU ile beraber esrar içtiklerini, bir iki kez de kokain içtiklerini, Kerem'in evine zaman zaman ziyaret için gittiklerini, bazı zamanlar da Kerem'in yanında kokain ve esrar olduğunu söylediğini, beraber içtiklerini, Kerem'in ise Ahmet isimli şahıstan uyuşturucu aldığını bildiğini, Yasemin KOZANOĞLU'nun tanıdığını ancak 2 yıldır görüşmediklerini, Hakan Sadi BAYER isimli şahsı da Kerem vasıtasıyla tanıdığını, Kerem'in ikametinde uyuşturucu kullanmalarına iştirak ettiğini, Devran KARAKUŞ isimli şahsı ise Cano olarak bildiğini zaman zaman kendisinden kokain maddesi satın aldığını beyan ettiği, telefon görüşmelerinde şifreli konuşmaları kabul ettiği, kendisini uyuşturucu teminine ilişkin olduğunu ancak ticaret yapmadığını, uyuşturucu kullandığı için pişman olduğunu beyan ettiği, Şüphelinin sorgu beyanında telefon görüşmelerinde geçen Ahmet diye bildiği kişinin torbacı olduğunu ön adının da Fazıl olabileceğini, görüşmelerde geçen "co" dan kastın esrar maddesi olduğunu, arkadaşına esrar temin eden kişilerin telefon numarasını vermenin suç olduğunu bilmediğini beyan ettiği,

 

Uyuşturucu Madde Temin Ve Satışına Aracılık Etmesine İlişkin Telefon Görüşmeleri:

37, 38 ve 39'da numaralı İletişim Tespit Tutanaklarında; Evine gelen Şüpheli Torbacı Ruhi Gül'ü arayarak uyuşturucu kokain maddesi istediği ve emniyet ifadesinde bu durumu kabul ettiği ve Ruhi isimli şahsın Kerem'e bir şeyler verdiğini beyan ettiği,

78 ve 79 numaralı İletişim Tespit tutanaklarında; Örgüt yöneticisi Devran Karakuş'u arayarak uyuşturucu madde istediği,

81 numaralı iletişim Tespit tutanağında; "KURUÇEŞME REYNADAYIM, HEMDE Bİ SÜRÜ MÜŞTERİ VAR, HADİ BEKLİYORUM Bİ SÜRÜ' demek suretiyle pek çok kişiye uyuşturucu madde teminine ilişkin görüşme yaptığı ve örgüt lideri Devran Karakuş'u arayarak uyuşturucu kokain maddesi istediği, emniyet ifadesinde Zeynep ismini telefonda kullandığını beyan ettiği,

132 numaralı İletişim Tespit tutanağında; Örgüt Liderlerinden Yasin Kızıloğlu'na bağlı olarak faaliyet yürüten Fazıl Ahmet ZİNİ'den uyuşturucu madde istediği,

254 ve 255 numaralı İletişim Tespit Tutanaklarında; kendisinden uyuşturucu madde isteyen Can isimli kişiye uyuşturucu madde verdiğinin belirlendiği ve "Conuz var mı?" şeklinde açıkça uyuşturucu madde isteyen kişiyi telefonda açıkça konuşmaması yönünde uyardığı,

268 numaralı İletişim Tespit Tutanağında; Fazıl Ahmet ZİNİ isimli şahsın Raisa SASON isimli şahsa 'YEMEKTE KAÇ KİŞİYİZ, TAMAM GELİYORUM' diyerek ne kadar uyuşturucu madde istediğini sorduğu, Raisa SASON isimli şahsında ' 1 BELKİ 2 ' 1 veya 2 adet istediğini söyleyerek başka kişilere de uyuşturucu madde temin ettiğinin anlaşıldığı,

271, 272, 273, 274 ve 275 numaralı iletişim tespit tutanaklarında; Kaan SERT isimli şahsın Raisa SASON isimli şahsa 'BULAMIYORUZ, BULAMAZSAK NE YAPALIM YARINA MI BULURUZ NASIL YAPCAZ' diyerek uyuşturucu madde bulamadığını söylemesi üzerine Şüphelinin: 'ANLADIM BİZDE ŞEY VARDA AY BİBİEMDEN KONUŞALIM, DUR BEN BİZDE ŞEY VAR DA NUMARA' diyerek kendisinde torbacı numarası olduğunu ve Black Bery messenger'dan görüşmek istediğini söylediği ve Kaan SERT isimli şahsa: 'SÖYLEDİM 2 DAKKAYA KAPININ ÖNÜNDE' diyerek uyuşturucu madde satıcısı torbacı şahsın 2 dakika sonra evinin kapısında olacağını söylediği ve uyuşturucu madde almasını sağladığı,

276, 277 ve 278 numaralı iletişim tespit tutanaklarında; Fazıl Ahmet ZİNİ isimli şahsı arayarak "GELİYORUZ NERDESİN ARKADAŞLARIMLA, KALABALIĞIZ YANİ" diyerek uyuşturucu madde almaya arkadaşları ile geldiğini söylediği,  

287, 288 ve 289 numaralı iletişim tespit tutanaklarında; Şüpheli Rasia SASON'un uyuşturucu madde satıcısı F.Ahmet ZİNİ isimli şahsı arayarak "YARIN BAK O ARKADAŞIN ŞEY YAPACAK SENDE CEKETİNİ UNUTMUŞ YA SENDEN YANİ ONU ALACAK NUMARASINI MESAJ ATIYORUM" diyerek uyuşturucu KOKAİN maddesi kullanmak isteyen bir arkadaşını kendisi ile görüştürmek istediğini söyleyerekmesaj yolu ile içici olduğu sanılan bir kişinin numarasını gönderdiği,

295 numaralı iletişim tespit tutanağında; Şüphelinin, açık kimliği tespit edilemeyen X Bayan şahsa "BİRİ GELİYOR ON DAKKAYA" diyerek kullanacakları uyuşturucu KOKAİN maddesinin satıcı şahıs tarafından getirileceğini söyleyerek uyuşturucu temin edilmesini sağladığı,

311, 312 ve 313 numaralı iletişim tespit tutanaklarında; Raisa SASON isimli şahsın F. Ahmet ZİNİ isimli şahsı arayarak kendisi ve arkadaşları için uyuşturucu KOKAİN maddesi istediğini söylediği ve "ÇABUK OL 3 TANE ARKADAŞIMDAN BİR TANE HEDİYE TAMAM MI" diyerek arkadaşlarına 3 TANE KOKAİN maddesi sattırması karşılığında kendisine 1 TANE hediye vermesini belirttiği, F. Ahmet ZİNİ isimli şahsın Raisa SASON isimli şahsa "KAPIDAYIM ÇIK" diyerek uyuşturucu maddeleri getirdiğini ve alması için dışarı çıkmasını söylediği, böylece uyuşturucu madde satışından kazanç elde ettiğinin anlaşıldığı,

335, 336 ve 337 numaralı iletişim tespit tutanaklarında; Raisa SASON isimli şahsın F. Ahmet ZİNİ isimli şahsı arayarak "ULUS 29 A GEL DÜNKÜ GİBİ NASIL YAPTI YA ÇOCUK HIZLI ONUN GİBİ TAMAM MI- KABUL ETMİYOR ÇÜNKÜ AYNI KİŞİYLEYİM" diyerek dün, yanında bulunan arkadaşı ile kullandığı uyuşturucu KOKAİN maddesinden istediği ve devamındaki görüşmede de "KALABALIĞIZ HADİ ÇABUK" diyerek erken gelmesini arkadaşlarının da uyuşturucu KOKAİN maddesi alacaklarını söylediği,

352 Numaralı iletişim tespit tutanağında; Uyuşturucu madde isteyen İBO isimli şahsa ellerinde uyuşturucu KOKAİN maddesi olduğunu söylediği ve evine alması için çağırdığı,

Şüphelinin yukarıdaki başka kişilere uyuşturucu teminine yönelik görüşmeleri dışında da uyuşturucu alımına yönelik görüşmelerinin de olduğu, bu görüşmeler aşağıda ayrı bir başlık halinde gösterilmiştir.

Raisa SASON isimli şahsın ikizi Vanessa SASON ile birlikte yaşadığı evde yapılan aramada, 2 adet kilitli poşet içerisinde daralı ağırlığı 22 gram gelen esrar maddesi, 1 adet şeffaf poşet içerisinde daralı ağırlığı 31 gram gelen tütünle karışık esrar maddesi, 1 adet şeffaf poşette daralı ağırlığı 3 gram gelen tütünle karışık esrar maddesi, daralı ağırlığı 2 gram gelen 2 adet içime hazır halde sarılmış vaziyette esrar maddesi, 2 adet sigara izmariti, 1 adet esrar bulaşıklı plastik tepsi ele geçirilmiştir.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13