UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA HANGİ İSİMLER VAR? İŞTE OLAY YARATAN LİSTE VE RENKLİ YORUMLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA HANGİ İSİMLER VAR? İŞTE OLAY YARATAN LİSTE VE RENKLİ YORUMLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA HANGİ İSİMLER VAR? İŞTE OLAY YARATAN LİSTE VE RENKLİ YORUMLAR!..

İNENLER

1 NUMARA ÖZLEM YILDIZ

Bu hafta inenler listemizin zirvesinde özellikle yaşadığı olaylı aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Özlem Yıldız var. Eski mankenin evli olan Mustafa Elgin’le birlikteliği duyulunca olay olmuş, sonrasında ise Elgin tarafından terk edilmişti... Ardından, adı genç bir futbolcuyla anılan Yıldız, geçtiğimiz günlerde de galerici Murat Karabova ile gecelerde sobelenmişti. Karışık özel hayatıyla gündemden düşmeyen Özlem Yıldız, bu hafta inenler listesinde zirvede…

2 NUMARA YASEMİN ALLEN

Özcan Deniz’in “Su ve Ateş” filminde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yasemin Allen, son aylarda büyük bir düşüş içerisinde. Son olarak “Şeref Meselesi” dizisinde rol alan ve geçtiğimiz hafta diziye veda eden güzel oyuncunun, gelen projelerde daha seçici olması gerektiğini düşünüyoruz. Yasemin Allen bu hafta inenler listesinde 2 numarada.

3 NUMARA YUSUF GÜNEY

Rafet El Roman’ın kazandırdığı Yusuf Güney, uzun süredir müzik piyasasından bir hayli uzak kaldı. Yetenekli ve yaratıcı kimliğiyle bilinen yakışıklı şarkıcının bu tutumu, başta hayranları olmak üzere herkesi şaşırtıyor. Şu sıralar albüm hazırlığı yaptığı haberleri çıksa da hala bir hareket görmediğimiz Yusuf Güney, bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA MERYEM UZERLİ

Meryem Uzerli muamması bitmek bilmiyor. Uzun süredir Murat Yıldırım’la yeni bir diziye başlayacağı konuşulan ama aylardır bekleyen Meryem Uzerli, yakında isyan bayrağını çekecektir. Çünkü medya sektörünün ve hayranlarının merakla beklediği dizi, aylardır başlamıyor ve herhangi bir gelişme de duyamıyoruz. Çok sıkılgan bir yapısı olduğunu yaşadığı “tükenmişlik sendromu” nedeniyle bildiğimiz güzel oyuncu inşallah çark etmez. Meryem Uzerli, bu nedenlerden dolayı inenler listemizin 4 numarasında yer alıyor.

 

5 NUMARA HALİL SEZAİ

Aykırı tarzı ve özellikle ilk çektiği “İncir Reçeli” filmiyle yıldızı parlayan Halil Sezai, yaklaşık 2 yıldır müzik anlamında bir adım ileri gidemedi. 2013 Yılında çıkarttığı “Ey Aşk” albümü ise ilk albümünü mumla arattı desek yanılmış olmayız. “İncir Reçeli 2” filmiyle de gişede hayal kırıklığı yaşayan Halil Sezai, bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA İLKER AYRIK

“Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının en renkli ismi şüphesiz İlker Ayrık’tır. Yarışmacılarla olan samimiyeti, ilginç yorumları ve renkli esprileriyle yarışmanın izlenmesine büyük katkı yapan Ayrık, özellikle ünlüleri konuk ettiği bölümlerde yıldızlaşıyor. Sunuculuğunun yanı sıra, oyunculuğuyla da alkışı hak eden İlker Ayrık, haftanın çıkanları listesinde ilk sırada yer alıyor.

2 NUMARA MABEL MATİZ

Aykırı tarzıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mabel Matiz, her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ediyor. Şarkılarını ilk dinlediğinizde yadırgayabileceğiniz ama sonrasında severek dinleyeceğiniz şarkıcılardan biri olan, son dönemin dikkat çeken ismi Mabel Matiz, bu hafta çıkanlar listemizde 2’nci sırada.

3 NUMARA ALİNA BOZ

Paramparça dizisinin yükselen yıldızı Alina Boz, genç yaşına rağmen oyunculuğuyla göz kamaştırıyor. Son günlerde özellikle sosyal medyada Meryem Uzerli’ye benzetilen, oyunculuk yeteneği ile hemen hemen her hafta sosyal medyada trend topic olan genç oyuncu, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA AYLİN COŞKUN

Minik Serçe Sezen Aksu’nun “Çalkala” şarkısıyla yeni albümünü çıkartan Aylin Coşkun, müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yaptı. Listelerde en çok dinlenenler arasında yer almayı başaran güzel şarkıcı, albümünü de kendisine ait müzik şirketinden çıkarttığını belirtmek gerek. Son günlerde hemen hemen her yerde duyabileceğimiz “Çalkala” şarkısıyla Aylin Coşkun, çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA BURÇİN TERZİOĞLU

Eşi Murat Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra sıkıntılı bir süreç geçiren ama bu süreci çabuk atlatıp “Poyraz Karayel” dizisinin ekibine dahil olan Burçin Terzioğlu, dizideki grafiğiyle parmak ısırtıyor desek yanılmış olmayız. Dizideki partneri İlker Kaleli’yle de aşk yaşadığı, hatta evleneceği konuşuluyordu. Kısacası kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Burçin Terzioğlu, çıkanlar listesinde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar  meryem  alina  özlem yıldız