UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! “NURAY SAYARI SKANDALI” BUGÜN YİNE KANAL D’NİN 1 NUMARALI GÜNDEMİYDİ! İŞTE OLAY VİDEO!..

FLAŞ! “NURAY SAYARI SKANDALI” BUGÜN YİNE KANAL D’NİN 1 NUMARALI GÜNDEMİYDİ! İŞTE OLAY VİDEO!..

FLAŞ! “NURAY SAYARI SKANDALI” BUGÜN YİNE KANAL D’NİN 1 NUMARALI GÜNDEMİYDİ! İŞTE OLAY VİDEO!..

İki haftadır “Nuray Sayarı skandalı” “haber-manşet” yapan Kanal D’nin olay yaratan magazin programı Magazin D’de bu sabah yine çok önemli bir kaset vardı.

Son günlerde çok tartışılan bir isim olan Nuray Sayarı baştan sona masaya yatırılırken kendisine de söz hakkı verildi. Ancak bu söz hakkıyla Kanal D’nin haberinin tamamen doğru olduğu ortaya çıktı.

Bu arada Nuray Sayarı’nın ismi Kanal D’deki bu haberlerden sonra dilden dile yayılırken çeşitli efsaneler ortaya atılmaya başlandı. İddia ve söylentilere göre Emel Yıldırım, Saba Tümer ve Cine5’ten Rana Çetin’in bir Nuray Sayarı mağduru olduğu söylentileri kulaktan kulağa yayılıyor; ancak “bu kişiler durum ve konumları itibariyle susmayı tercih ediyorlar” iddiaları var. Öte yandan bir dönem şarkıcılık yapan Aslıhan Hünel, Pınar Altuğ ve Derya Baykal gibi kişilerin ve “mürit” gibi davrandıkları ileri sürülüyor.

Doğru ya da yanlış bilemiyoruz ama Nuray Sayarı olaylarıyla birlikte astroloji konusunun artık kanunlarla şekillerinin belirlenmesi kanaatindeyiz. Televizyon vs. bir takım yerlerde falcılık şeklindeki olaylar nasıl yasaklandıysa artık astroloji eğitimi almamış, diploması olmayan kişileri de bu konuda uzman gibi göstermek de suç olmalı.

Çünkü ekranlarda falcılığın yasaklanması ve RTÜK tarafından büyük cezalar verilmesiyle birlikte bu tip insanların çıkış noktası ve kimlik tanıtımının astrolog diye gösterilmesi aynı zamanda halkı kandırmaya giriyor. Özellikle son tartışmalardan sonra RTÜK’ün diploması olmayan kişilere ekranda astroloji yorumu yapar gibi fallarını anlatmalarına tepkisinin çok büyük olacağını düşünüyoruz.

RTÜK dışında herhangi bir kişi dava açarsa ehliyetsiz kişilere yorum yaptırmak yüzünden televizyon kanallarına çok ciddi cezalar gelebilir.

Ayrıca bu konuda maddi olarak büyük bir rantın da olduğu son tartışmalarla ortaya çıktı.

Kardeşi kardeşe düşürecek hale gelmiş olaylar var ortada.

VE İŞTE KANAL D’NİN BU SABAH YAYINLADIĞI, KARDEŞİN KARDEŞE DÜŞTÜĞÜ OLAY VİDEO!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnuray sayarı  magazin d  kanal d