UÇANKUÞ ÝHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAÞ! OKTAY KAYNARCA SESSÝZLÝÐÝNÝ BOZDU VE HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BÝR BÝR AÇIKLIK GETÝRDÝ! ÝÞTE KAYNARCA'NIN O AÇIKLAMALARI!..

FLAÞ! OKTAY KAYNARCA SESSÝZLÝÐÝNÝ BOZDU VE HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BÝR BÝR AÇIKLIK GETÝRDÝ! ÝÞTE KAYNARCA'NIN O AÇIKLAMALARI!..

FLAÞ! OKTAY KAYNARCA SESSÝZLÝÐÝNÝ BOZDU VE HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BÝR BÝR AÇIKLIK GETÝRDÝ! ÝÞTE KAYNARCA'NIN O AÇIKLAMALARI!..

Oktay Kaynarca'ya sahibi olduðu yapýmevi þirketinin faturalarýnda bir kýsým belgelerin sahte olduðu iddiasýyla 9 yýldan 15 yýla kadar hapis istemiyle dava açýlmýþtý.

Kaynarca Beyaz TV’de yayýnlanan Söylemezsem Olmaz programýna telefonla katýldý ve hakkýndaki iddialara dair çarpýcý açýklamalar yaptý. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’ni sert sözlerle eleþtiren Kaynarca “Jüriler bizi görmesin, yok saysýnlar, çünkü biz onlarý yok sayýyoruz” dedi.

Kaynarca þöyle konuþtu;

“ONLARDAN ÖNCE BEN MAHKEMEYE VERDÝM”

"Hoþlarýna mý gidiyor benimle uðraþmak? Bu iþler gelip beni mi buluyor? Çok yoruldum ve sýkýldým. Ýþ yaptýðýnýz þirketlerin sorunlarý size de yansýyabiliyormuþ, bu da öyle bir durummuþ. Ýþ yaptýðýmýz þirketlerin incelenmesinden dolayý uzun prosedürler var. Biz çalýþtýðýmýz þirketlerden fatura alýyoruz. Onlarýn da usülsüzlük yaptýðý ortaya çýkýyor. Dolayýsýyla iþ yaptýklarý bütün þirketleri araþtýrýyorlar. Bizim o þirketlerle yaptýðýmýz iþ 2011’de bitmiþ. Geriye dönük incelemelere bakýldýðýnda çeþitli sorunlar ortaya çýkýyor. Bizim iliþkilerimizde ise hiçbir sorun yok. Bu adamlarýn niyeti kötüyse beni baðlamaz ki; ben iþ yaptým ve parasýný ödedim. Verdiðim vergi ortada. “Buna biz karar vermeyiz, mahkeme karar verecek” dediler. Doðru dedim ve onlardan önce ben verdim aslýnda mahkemeye. Vergi konusunda dava açtým. Hakkýmda çýkan haberlerin toplamýnda yanlýþ var. Hakkýmýzý arayacaðýz.

“BAÞIMIZA GELENLERE BAK”

Siz bugüne kadar tek bir futbolcunun böyle bir davayla uðraþtýðýný gördünüz mü?

Bu nasýl bir adaletsizliktir? Biz neredeyse 48 saat çalýþýyoruz, ekmeðimizi taþtan çýkartýyoruz.

Tiyatrolarda çok az paralarla tiyatro yapmaya çalýþýyorlar. O insanlardan da çok büyük vergiler kesiliyor. Tiyatronun üzerindeki vergilerin kaldýrýlmasý gerekirken bize sokaktan para kazanýyoruz muamelesi yapýlýyor. Herkes bilsin ki kazandýðýmýz parayý hak ederek kazanýyoruz. 100 lira kazanýyorsak 40’ýný devlete ödüyoruz. Helali hoþ olsun ödeyelim. Ama baþýmýza gelenlere bak, yapmasýnlar yahu. Ayný þeyler birçok arkadaþýmýzýn baþýna geldi. Nedense çok seviyorlar bizimle uðraþmayý.

“TÝYATRODAN ALINAN VERGÝLER KALDIRILMALI”

Tiyatronun ayaða kalkabilmesi için tiyatrodan alýnan vergiler kaldýrýlmalý. Tiyatro yapmaya þans býrakmýyorlar. Yardýmlar var ama herkes alamýyor o yardýmlarý. Hakikaten yorulduk ve sýkýldýk. Bu kadar toplum önündeyken böyle þeyler yapmamýz mümkün mü? Þirketin adýný bile hatýrlamýyorum. Bir haftada 120 dakikalýk dizi çýkartýrken, çalýþtýðým þirketleri araþtýrmak benim iþim deðil.

“ONLARI YOK SAYIYORUZ”

Afife Jale Ödül Töreni bittikten sonra tiyatrocular olarak bir araya geleceðiz. Tiyatrocular Afife Jale jürisinin kendilerini seyretmelerini istemediklerini açýklayacak.Yapý Kredi’nin bu durumdan zarar gördüðünü açýklayacaðýz. Bunlar ilk zamanlarý hariç hedeflerinde sapmalar göstermiþler. Entelektüelizm hatasýna düþmüþler. Varolan gerçekleri görmemek bu jüriye yakýþmýyor. Jüri baþkaný dahil her þeyin deðiþmesi gerekiyor. Ödüllerin açýklanmasýndan sonra benimle birlikte ayný þeyleri söyleyecek isimleri tanýyorum. Diyecekler ki 'Jüriler bizi görmesin yok saysýnlar, çünkü biz onlarý yok sayýyoruz'"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETÝKETLERoktay kaynarca