UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ALİ EYÜBOĞLU, OTELDEN KOVULDUĞU İDDİALARINA HESABINDAN YANIT VEREN HALİL SEZAİ HAKKINDA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

FLAŞ! ALİ EYÜBOĞLU, OTELDEN KOVULDUĞU İDDİALARINA HESABINDAN YANIT VEREN HALİL SEZAİ HAKKINDA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

FLAŞ! ALİ EYÜBOĞLU, OTELDEN KOVULDUĞU İDDİALARINA HESABINDAN YANIT VEREN HALİL SEZAİ HAKKINDA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

İşte Halil Sezai olayını gündeme taşıyan, ve şarkıcının açıklamasından sonra sessizliğini bozan usta gazeteci Ali Eyüboğlu'nun konu hakkında yazdığı o yazı:

“Takip edenler bilir; Facebook, Twitter ve Instagram’ı aktif olarak kullananlardan biriyim. 

Sosyal medya ve ‘halk gazeteciliği’ güç geçtikçe yaygınlaşırken ünlüler hakkında bir şeyler yazınca nasıl bir riski göze aldığımızın da bilincindeyim. 

İnsanoğlunun ‘akıllı telefonu’ icat etmesinden sonra ne gazetecilerin ‘yalan yanlış’ şeyler yazması kolay ne de ünlülerin işlerine gelmeyen ‘gerçekler’i gizlemesi mümkün... 

Çarşamba günü, Halil Sezai ve ekibinin Girne’de konakladıkları otelden çıkarıldıklarına dair yazım üzerine şarkıcı  oyuncu, Twitter hesabından aklınca benimle kafa yapmaya kalkmasa, bir daha girmeyecektim bu mevzuya. 

“Olaylar olaylar diyorsunuz. Eee? Peki, sonra ne olmuş, ekipçe merak içindeyiz”, “Fotoda ekibimizden biri eksik. Neden acaba? Sorsaydınız söylerdim ama anlatmayacağım. Çatlayın meraktan” diye yazdı Twitter’da Sezai. 

Öyle mi? 

Peki o zaman! 

Önce ‘foto’ mevzusundan başlayayım. 

Yazımda ‘ekip fotoğrafı’ kullanmadım ki eksik olsun. Sadece Halil Sezai’nin fotoğrafını kullandığım o yazıyı şöyle tamamlamıştım: 

“Olayın ‘sebebi’ ve ‘safahatı’ hakkında bilgim yok, ama ‘sonuç’ hakkında var.

Ünlü şarkıcı ve arkadaşlarının konakladıkları odadaki tartışmanın sebebi, Halil Sezai’nin olayın mağduru mu yoksa, şahidi mi olduğu, otelin eşyalarına zarar verenlerin kim olduğu konusunda net bir bilgi yok elimde.” 

Şimdi elimde yeterince bilgi var. 

Çünkü yazım üzerine Girne’deki otel personeli ve mağdur müşterilerden bir yığın bilgi geldi. 

Ayrıca Yavuz Bingöl aradı beni. 

“Halil Sezai’nin Magosa’da konseri varmış. Magosa’da kaldıkları oteli beğenmeyip Girne’ye benim kaldığım otele geldiler. Otelde hiç boş oda olmadığı söylenince onlara, Halil Sezai durumu bana iletti. Ben devreye girdim ve zar zor yer ayarladık onlara. 

Ertesi gün otel yönetiminden uyandırdılar beni. Orkestra elemanlarının odada kavga ettiğini, müşterilerin de bu durumdan rahatsız olduğunu söylediler. Ben olaya müdahil olduğumda her şey bitmişti. Aslında ekibi yüzünden Halil Sezai de mağdur oldu. Çıkan kavga ve gürültüden müşteriler rahatsız olunca ayrılmak zorunda kaldılar otelden.” 

Demek ki neymiş? 

“Sebep” şu veya bu! 

Peki “Sonuç”: 

Gürültü ve huzursuzluk sebebiyle otelden şutingen! 

Sayın Sezai, hâlâ merakınız sürüyorsa, alkolün de etkisiyle cebindeki bütün parayı ‘kollu canavarlara’ kaptırınca kimin olay çıkarıp, camı  çerçeveyi indirdiğini de yazarım, ama gerek yok! 

Yavuz Bingöl’ün söylediğine göre, arkadaşınızın kumar zararını telafi etmek için fedakârlık yaptığınızı da belirteyim ki üstümde vebal kalmasın. 

Hal böyleyken, “Biri hakkımda istemediğim yazı mı yazdı? Salarım üstüne fanlarımı, korkutur, sindiririm onu” diyorsan yanlış adama çattın. 

Çünkü bildiğin ya da sandığın gazetecilerden değilim ben. 

“Fan”lardan korkacak olsam, Facebook, Twitter ve Instagram’da hesap açmazdım.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhalil sezai  ali eyüboğlu