UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÜNLÜ POPÇU DEMET AKALIN'DAN YEPYENİ HİT! AKALIN'DAN 'İNTİKAM' ŞARKISI!..

FLAŞ! ÜNLÜ POPÇU DEMET AKALIN'DAN YEPYENİ HİT! AKALIN'DAN 'İNTİKAM' ŞARKISI!..

FLAŞ! ÜNLÜ POPÇU DEMET AKALIN'DAN YEPYENİ HİT! AKALIN'DAN 'İNTİKAM' ŞARKISI!..

Ünlü isimlere yaptığı beste ve düzenlemelerle adını duyuran müzik dünyasının genç yeteneği Emrah Karaduman, kendi albümü Tozduman ile müzikseverleri selamlıyor.  Bir çok hit şarkıda imzası bulunan müzisyene albümünde Demet Akalın, İrem Derici, Murat Dalkılıç, Emir, Özgün, Zeynep Bastık ve Ege Çubukçu gibi birbirinden ünlü isimler destek verdi.

Henüz bebek denilebilecek yaşta tahta kaşıkları çalarak müzik yapmaya başlayan Emrah Karaduman 8 şarkıdan oluşan kendi albümünü müzik severlerin beğenisine sunuyor. DMC etiketiyle yayınlanan 'Tozduman' isimli albümün ilk klip şarkısı ise Demet Akalın'ın seslendirdiği; sözleri Gökhan Şahin'e; müzik ve düzenlemesi Emrah Karaduman'a ait olan 'İntikam'.

Kayıtları Türkiye ve Amerika'da dünyanın önde gelen ses mühendisleri tarafından yapılan Tozduman albümü için 'müzik dünyası adına yenilikçi, dikkat çekici ve kalıcı bir iş olacak' yorumunu yapan Emrah Karaduman; çok yakında albüm tanıtımları için sahne almaya başlayacak.

Sözleri uzun zamandır sosyal medyada paylaşılan ve Demet Akalın tarafından seslendirilen albümün çıkış parçası İntikam BUGÜN  tüm radyo, müzik kanalları ve dijital ortamda müzik severlerle buluştu

Bu kalbi kıranlar cezasız kalmadı!

Senin farkın neki ucuz kurtulcaksın!!

Hariçten gazel okumasın hiç kimse

Ne çektiğimi benden başkası bilemez!

Vicdanın konuşacak uykuların kaçacak!

Bütün olup bitenin hesabı sorulacak!

Silip attım çabucak ne varsa kalp acıtacak

Acelem yok ki benim o intikam alınacak.

EMRAH KARADUMAN KİMDİR? 

Bebek denilecek yaşta tahta kaşıklarla kendi kendine müzik yapmaya başlayan 1992 Samsun doğumlu Emrah Karaduman, yeteneğinin erken fark edilmesiyle konservatuara yazıldı. Maddi açıdan konservatuar masraflarını karşılayamadığı için eğitimine devam edemedi. Enstrüman çalmayı kendi kendine öğrenen genç yetenek, Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayallerini gerçekleştirmek için 6 sene önce İstanbul'a yerleşti. 

Kadıköy'de bir barda çalarken bir arkadaşının Hande Yener klavyeci arıyor demesi üzerine provada kendini kanıtladı ve uzun yıllar boyu Hande Yener'in orkestrasında klavye çaldı. Daha sonra Demet Akalın'a sahnesinde eşlik etmeye başlayan Karaduman; bugüne kadar Ajda Pekkan'dan Sezen Aksu'ya  bir çok ünlü sanatçının albümlerinde besteci ve aranjör olarak görev aldı.

Emrah Karaduman'ın şimdiye kadar yapmış olduğu beste ve aranjelerden bazıları şöyle: Hande Yener Hasta,Bir bela, Demet Akalın Giderli Şarkılar,Rekor, İrem Derici Zorun Ne Sevgilim, Nabza Göre Şerbet, Emir Tutuşmayan Kalmasın, Bengü Saat 3, Mustafa Ceceli Bir Yanlış Kaç Doğru, Murat Boz Bulmaca, Hadise Prenses.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  intikam  emrah karaduman  dinle