UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE RENKLİ YORUMLAR VE OLAY LİSTE!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE RENKLİ YORUMLAR VE OLAY LİSTE!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE RENKLİ YORUMLAR VE OLAY LİSTE!..

İNENLER

1 NUMARA SİNEM KOBAL

Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra adı farklı kişilerle anılan ve daha sonra İbrahim Çelikkol’la el ele poz veren Sinem Kobal, Gönül İşleri dizisiyle ekranlara dönüş yapmış ve başarılı bir süreç geçirmişti. Ama kısa süre sonra Çelikkol’la ayrılan ve Kenan İmirzalıoğlu ile görüntülenen Kobal,  gizemli tavrıyla sıkça eleştirilmişti. Ve bu hafta Kobal’a üzüleceği bir haber geldi. Star Tv’de yayınlanan ve Kobal’ın başrolünü oynadığı Gönül İşleri dizisinin yayından kalkacağı öğrenildi. Yaşanan bu tüm olumsuzlukların ardından ünlü oyuncunun nasıl bir tavır alacağı şimdiden merak konusu olurken, inenler listemizin de 1’inci sıradaki yer aldı.

2 NUMARA EMRE ALTUĞ

Eşi Çağla Şıkel’le boşanan Emre Altuğ ortadan kayboldu. En son albümünü 2010 yılında çıkartan ve zaman zaman yarışma programlarında yer alan Altuğ, son dönemde başta hayranları olmak üzere herkesi şaşırtıyor. Şu sıralar Trt’de yayınlanan “Bak Hele Bak” programında yer alan ama standartların bir hayli altında kalan Emre Altuğ, inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA AHMET KURAL

Düğün Dernek filminden sonra müthiş bir düşüş yaşayan Ahmet Kural da rating kurbanı oldu. Rol aldığı Kardeş Payı’ dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Baktığımız zaman Ahmet Kural’ın son dönemlerdeki düşüşü dizinin yayından kaldırılmasında en büyük etken. Ahmet Kural’ı hemen hemen her hafta İstanbul gecelerinde görmemiz mümkün. Çıkardığı olaylara ise hiç girmiyoruz. Haftanın düşüş gösteren isimlerinden olan Ahmet Kural, inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA RAFET EL ROMAN

Aşk şarkılarının unutulmaz isimlerinden Rafet El Roman’ın önlenemez düşüşü devam ediyor. Evlendikten sonra sektörden çok uzak kalan, sadece açılış ve davetlerde görebildiğimiz isimlerden olan Rafet El Roman, haftanın inenleri listesinde 4 numara

5 NUMARA SU KUTLU

Güzel Köylü dizisiyle tanıdığımız Su Kutlu, geçtiğimiz haftaya resmen damga vurdu. Tatil için gittiği Bodrum’da bir mekanda garsonla tartışan ve bununla yetinmeyip çalışanlara saldırdığı iddia edilen Su Kutlu’nun bu tavrı sonucunda yapım şirketi tarafından diziden gönderildiği açıklanmıştı. Bu tavrıyla magazin gündemini de sıkça meşgul eden Kutlu, inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA SERKAN KAYA

Son dönemde tartışılan arabesk müziğinin parlayan yıldızlarından Serkan Kaya, son albümü “Gönül Bahçem”le bir anda zirve yaptı. Albümünde yer alan hemen hemen her şarkıya farklı bir duygu katan Serkan Kaya, bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA ÖZGE ÖZPİRİNCİ-BUĞRA GÜLSOY

Fox Tv’nin yeni dizisinde birlikte rol alan  Buğra Gülsoy ve Özge Özpirincçi, bu sezona damga vurdu desek yanılmış olmayız. Dizinin ilk başladığı zaman fazla şans verilmeyen dizi, bir anda seyirciyi kendisine çekti ve beklenen başarıyı yakaladı. Ucankus.com adresinde yaptığımız “sizce en yakışan çift hangisi” anketinde de yüzde 72’lik bir oy alarak 2’inci sırada yer alan Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçi haftanın çıkanları listesinde 2 numarada.

3 NUMARA AYŞE HATUN ÖNAL

2014 yılına “Çak bir selam” şarkısıyla damga vuran Ayşe Hatun Önal’ın çıkışı devam ediyor. Son dönemde konserlerine hız veren ve Ricky Martin’le yaptığı düetle olay yaratan güzel şarkıcı, şu sıralar “Güm Güm” şarkısıyla da listelerde zirvede yer alıyor. Hemen hemen her yerde şarkılarını duymaya alıştığımız Ayşe Hatun Önal, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA SABA TÜMER

Bayan kahkaha Saba Tümer nihayet geri döndü. Tv8’de başladığı Saba Tümer’le oyuna geldik programıyla daha ilk haftasında beğeni toplayan Tümer, kendisini özleyenlerle arasındaki hasreti bitirmiş oldu. Seyircinin ekranlarda görmek istediği simalardan olan usta sunucu, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA SONER SARIKABADAYI

Daha çok başka sanatçılara verdiği bestelerle ön plana çıkan Soner Sarıkabadayı, yaza yine olay yaratacak bir albümle girmeyi planlıyor. “Unuttun mu Beni” şarkısı için Ozan Çolakoğlu ile çalışan ve her yaz mutlaka bir şarkısıyla alkışı hak eden Kabadayı, bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar