UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ FİLMİ İÇİN SAÇLARINI KAZITAN GÜZEL OYUNCU BURCU KIRATLI, YENİ HALİ HAKKINDA BAKIN HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU?

YENİ FİLMİ İÇİN SAÇLARINI KAZITAN GÜZEL OYUNCU BURCU KIRATLI, YENİ HALİ HAKKINDA BAKIN HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU?

YENİ FİLMİ İÇİN SAÇLARINI KAZITAN GÜZEL OYUNCU BURCU KIRATLI, YENİ HALİ HAKKINDA BAKIN HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU?

'Peri Masalı' isimli film için saçlarını kazıtan Burcu Kıratlı "Saçımı sıfıra vurduğumda kendimi çıplak gibi hissetmiştim. Saçlarım, kendimi bildim bileli hep uzundu. Uzun süre dazlaklığa alışamadım" dedi.

İşte Burcu Kıratlı'nın Esquire'de yayınlanan o röportajı!..

Bir dönem dizisi olan 'Diriliş: Ertuğrul'da rol alıyorsunuz. Böyle bir rolün modern bir kadın rolünden farkları ve zorlayıcı yanları var mı? 
O döneme ait çok fazla bilgi yok. Kadınların davranış biçimleri, yemek yemeleri ya da konuşmaları günümüze göre daha farklı tabii ki. Sürekli göç halindeler. Kadınlar da, erkekler gibi güçlü... Bunlar oyunculuğumuza yansıtmak zorundayız tabii ki.

Yine bir dönemi anlatan 'Bizim Hikaye' filminde de oynuyorsunuz. 'Bizim Hikaye'de nasıl bir Burcu Kıratlı izleyeceğiz?
'Elif' adında bir doktoru oynuyorum. 'Elif', aynı zamanda evde hasta annesine bakıyor. O da güçlü bir kadın ama içindeki duygusal boşluğu kimseye belli etmiyor.

Türk sinemasında en çok çalışmak istediğiniz yönetmen kim?
Çağan Irmak.

Bir kadın oyuncu olarak hangi rolü canlandırmak isterdiniz?
'Siyah Kuğu' filminde Natalie Portman'ın canlandırdığı 'Nina Sayers' karakterini oynamak isterdim.

Kendinizi 10 yıl sonra nasıl bir fotoğrafta görmek istiyorsunuz?
Tüm farklı karakterleri başarılı bir şekilde oynadığım bir fotoğraf.

ZOR BEĞENİRİM

Bir kadının çok kısa saçlarla da güzel olabileceğinin ispatı gibisiniz. Saçlarınızı sıfıra vurdurduğunuzda neler hissettiniz?
Kendimi çıplak gibi hissetmiştim. Saçlarım, kendimi bildim bileli hep belime kadar uzundu ve bir anda kafamı yana çevirdiğimde omuzlarıma düşen saçlarım yok oldu. Uzun süre alışamadım. Ancak iyi tepkiler aldıkça rahatladım.

Bir erkek sizin dikkatinizi çekmek için neler yapmalı ve ne yaparsa size itici gelmeye başlar?
Dikkatimi çekmesi için belirli bir kriterim yok aslında. Maalesef her şekilde zor beğenen biriyim. Ayrıca kendini öven ve laf cambazlığı yaparak kendini üstün zekalıymış gibi göstermeye çalışan erkekler, bana hep itici gelmiştir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburcu kıratlı