UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÜNLÜ MANKEN HAVAALANINDA POLİSLER TARAFINDAN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI!..

FLAŞ! ÜNLÜ MANKEN HAVAALANINDA POLİSLER TARAFINDAN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI!..

FLAŞ! ÜNLÜ MANKEN HAVAALANINDA POLİSLER TARAFINDAN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI!..

Pakistan'nın ünlü modellerinden 21 yaşındaki Ayyan Ali'nin havaalanında çantasında 500 bin dolar ile yakalanıp tutuklanması podyum dünyasında şok etkisi yarattı.

 Pakistan'ın en meşhur modellerinden Ayyan Ali, başkent İslamabad'daki havaalanında çantasında 500 bin dolar ile yakalandı. Kara para aklama girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 21 yaşındaki modelin avukatları, müvekkillerinin o parayla seyahat etmeyi planlamadığını savundu.

PODYUM DÜNYASI ŞOKTA

Pakistan'daki yasalara göre, 10 bin dolardan yüksek bir meblağda nakit parayla ülke dışına çıkmak suç sayılıyor. Ülkedeki modacıların favorimodelleri arasında olan ve Magnum dondurmalarının da dünya çapında tanıtım yüzlerinden biri olan Ayyan Ali'nin tutuklanması, ülkesinde ve podyum dünyasında şok yarattı. Polise verdiği ifadesinde parayı kardeşine götürmek için taşıdığını söyleyen 21 yaşındaki genç model, kefalet ödemeyi reddettiği için 14 Mart'tan beri hapishanede tutuluyor.

AVUKATLARI: MÜLK SATIŞINDAN KAZANDI

Avukatları, modelin parayı yasal bir mülk satışından kazandığını ve ülkeden çıkarma niyetinin olmadığını bildirdi. Ünlü modelin resmi nakit limitin çok üzerinde bir meblağ ile yakalanmış olması, kara para aklama şebekesinin kurbanı olduğu iddialarını da ortaya çıkardı.

"BU ONUN HAYATINI MAHVEDECEK"

Olayın ardından mankenlik ajanslarının da oklarını üzerine çektiği belirtilen genç modelin, Rawalpindi Hapishanesi'nde tutulduğu koğuş da avukatlarıyla emniyet yetkilileri arasında sıkıntı yarattı. Avukatı, Ayyan Ali'nin ünlü olduğu için hedefe oturtulduğunu belirterek, "Müvekkilim cinayet sanıklarıyla aynı koğuşta bulunuyor. Bu onun hayatını mahvedecek" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAyyan Ali  pakistan  manken  suç