UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN VE MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE OLAY YARATAN İSİMLER!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN VE MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE OLAY YARATAN İSİMLER!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN VE MERAKLA TAKİP EDİLEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. İŞTE OLAY YARATAN İSİMLER!..

İNENLER

1 NUMARA BEREN SAAT

Geçtiğimiz yıllarda büyük bir çıkış yaparak dikkatleri üzerine çeken hatta bir anda ülkemizin en iddialı oyuncuları arasında yer alan Beren Saat, Kenan Doğulu ile evlendikten sonra sektörden elini ayağını çekti. Uzun süredir hiçbir projede yer almayan güzel oyuncu kendisini fazlasıyla özletti.  Bir an önce kendisini setlerde görmek istediğimiz Beren Saat bu hafta inenler listemizde zirvede.

2 NUMARA ÖZLEM YILDIZ

Son günlerin değil adeta son yılların düşüş gösteren isimlerinden Özlem Yıldız, sürekli olarak işiyle değil de özel hayatıyla gündeme geliyor. Evli işadamı Mustafa Elgin’le yasak aşk yaşadığı gazete manşetlerini süsleyen ve günlerce televizyonlarda konu edinilen Özlem Yıldız sadece sürekli gece hayatında yer alan bir isim olarak inenler listemizde 2’nci sırada yer aldı.

3 NUMARA TOLGAHAN SAYIŞMAN

Tolgahan Sayışman’ın düşüşü resmen engellenemiyor. Hangi projede yer alsa istediği noktaya bir türlü ulaşamıyor ve sürekli ilginç haberlerle gündeme geliyor. Son olarak rol aldığı “Asla Vazgeçmem” dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edilen Tolgahan Sayışman’ın yapımcıya “Amine Gülşen’le oynamak istemiyorum, onun yerine Merve Boluğur’u diziye dahil edin” dediği de ileri sürüldü. Oyunculuğundan çok ilginç haberlerle gündemde yer alan Tolgahan Sayışman bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA BETÜL DEMİR

Son dönemde sadece gala ve lansmanlarda görebildiğimiz Betül Demir için söylenecek fazla bir şey yok aslında. Çünkü en son geçtiğimiz yıl çıkarttığı “Tarafsız Kalamıyor Aşk” albümüyle piyasada boy gösteren ama iddialı bir albüm olmadığı için fazla ses getiremeyen Betül Demir’in hızlı düşüşü devam ediyor. 2015 yılının hayal kırıklığı yaşatan isimlerinden olan Demir, inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA GÖKÇE

“Tuttu Fırlattı kalbimi” şarkısıyla listeleri alt üst eden bir başka isim olan Gökçe de son zamanlarda inanılmaz bir düşüş içerisinde. Gökçe’nin bir an önce toparlanması gerekiyor.  Sempatik kişiliği ile yeniden eski günlere döneceğini düşündüğümüz Gökçe inenler listemizde  5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA MUSTAFA CECELİ

Efendiliği ve müziğe yaptığı katkılarla ön plana çıkan Mustafa Ceceli, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz yıl çıkarttığı “Kalpten” albümü hala konuşuluyor ve şarkıları dillerde... Sürekli işiyle, yani müziği ile anılan Mustafa Ceceli bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA LİNET

Arabesk müziğinin en güçlü seslerinden Linet, yeni albümü “Yorum Farkı 2”yle yine “Ben burdayım” dedi. Birbirinden özel şarkılara kattığı yorumlarla dinleyenleri adeta alıp götüren tecrübeli şarkıcı, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA İREM DERİCİ

Zorun Ne Sevgilim, Kalbimin Tek Sahibine, Nabza Göre Şerbet ve son olarak Değmezsin Ağlamaya diyen İrem Derici’yi birileri durdursun!.. Yıllardır müziğin içinde olan ancak son iki yıldır patlamasını sürdüren başarılı şarkıcı İrem Derici, yine listeleri alt üst etmeyi başardı. Başarısında kesinlikle radyocu eşi Rıza Esendemir’in de katkısı olduğunu düşünüyoruz. Müziğin iki genç ve başarılı ismi bir araya gelince ortaya inanılmaz işler çıktığını bu tablodan görmek mümkün. İrem Derici, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA ALTAY

İstanbul gece hayatının usta isimlerinden olan Altay, uzun süredir üstünde çalıştığı “Bay Bay” şarkısının klibini 15 Nisan’da hayranlarıyla buluşturacak. Albüm yapmadığı dönemlerde bile sahne alabilen nadir şarkıcılardan olan Altay, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada. 

5 NUMARA EDİZ

Ediz ismini ilk duyanlar kesinlikle şaşırabilir. Ama kendi şarkısı “Benim Ol”la son dönemde çok konuşuldu. Besteci kimliğiyle de bilinen Ediz, bazı dizilerin de müziklerini yapıyor. Son günlerin en dikkat çeken ismi olan Ediz bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar