UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN'DAN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN'DAN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN'DAN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

İşte ünlü teknik adam Bülent Uygun'un yaptığı açıklamalardan satır başları:

Hiç şüphe yok ki, Milli Takım olarak  Fatih hocamızla sayısız başarıya birlikte koştuk. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdık, milli marşımızı dinlettik. Buna yürekten inanıyorum yine dalgalandıracağız yine dinleteceğiz. Fatih hocamız bu bilgi ve birikime sahiptir.

SPOR ADAMLARINI ÇOĞALTMAMIZ LAZIM!..

Avrupa kupasına rahatlıkla katılabileceğimiz bir gruptu bizimki esasında, fakat benim saydığım projeler yıllarca kapı eşiğine sürüldüğü için kimsede sorunları çözmediğinden dolayı maalesef ne bir golcü ne bir çok stoper ne de yetenekli futbolcularımızı yetiştirebiliyor. Sonrada futbolcuya bağlı bir sistemde ülkenin en iyi hocasından tek başına başarmasını bekliyoruz. 

Türk futbolu dip yapmış durumdadır. Kişisel çekişmelerin günlük düşünen yöneticilerimizin plansızlıkların plan olduğu bu ülkede başarısızlıkta kaçınılmazdır. Faruk Süren başkana bakın vizyon sahibiydi kurumsallaşmayı sistemi kurdu alt yapısından bir çok futbolcuyla birlikte doğru yabancı tercihleriyle UEFA kupasını getirdiler.

Mehmet Atalay  GSGM deyken tesisleşmenin önemini bilip bir çok spor tesisi kazandırdı.Türk sporunun tesisleşme mantalitesiyle stadyumların yapılmasında önderlik etti  Bu tarz önder, lider, hizmet aşkına sahip spor adamlarını çoğaltmamız lazım.

ALTYAPILARDA UYGULANMALI!..

Bizler artık Gündüz Tekin Onay, Ekrem Karaberber yada Serpil Hamdi Tüzün’leri bulamazsak, onların beyinlerindeki düşünceleri alt yapılara sunamazsak, başarısızlık kaçınılmaz olacaktır. Bundan dolayı  milli takımlar alt yapı gelişimine spor akademisi mezunu duayen olan Yılmaz Vural, Giray Bulak, Güvenç Kurtar gibi tecrübeli hocaları getirip, onların Alman ekolünü Türk futboluna uygulatmamız altyapılarda da uygulamamız gerekmektedir.

20 milyon genci bulunan bir ülke, eğer doğru planlanmıyorsa Avrupa kupasıda Dünya kupasıda bizim için, tatil planlarından öteye maalesef geçemeyecektir. Nitekim Almanların, İngilizlerin, Brezilyalıların ekollerini iyi araştırıp Türk ekolünü ortaya çıkarmamız lazım.  Fatih Terim ise tamamen takıma odaklanıp başarıyı ülkemize getirecek  insandır.   Bu zor sürecide  yine o üstün zekası ile lehimize çevirecektir diye dua edip destekliyorum.

http://www.bulentuygun.com.tr/

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbülent uygun  fatih terim