UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİ YİNE ÇOK KONUŞULACAK! PEKİ BU HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI KİMLER? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİ YİNE ÇOK KONUŞULACAK! PEKİ BU HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI KİMLER? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİ YİNE ÇOK KONUŞULACAK! PEKİ BU HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI KİMLER? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

NENLER

1 NUMARA OKAN YALABIK

En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan ve Pargalı İbrahim Paşa rolüyle fenomenleşen Okan Yalabık, son dönemde bir durdu tam durdu. Farklı projelerle anılsa da hala yer aldığı bir proje yok. Zaman zaman İstanbul gecelerinde boy gösteren Okan Yalabık, haftanın inenler listesinde zirvede.

2 NUMARA KIVANÇ TATLITUĞ

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ şaşırtmaya devam ediyor. Sadece ünlü markaların reklamlarında görebildiğimiz Kıvanç Tatlıtuğ için ilginç iddialar da ortaya atılıyor. Oyunculuğa ara verdiği, artık dizilerde oynamayacağı ve hatta yurt dışına yerleşeceği gibi… Bu iddialar nasıl sonuçlanır bilemeyiz ama Kıvanç Tatlıtuğ’un bu süreçteki sessizliği kendisine mutlaka zarar verecektir. Başak Dizer’le mutlu bir birlikteliği olan Kıvanç Tatlıtuğ, inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA ZERRİN ÖZER

Bir dönemin efsane isimlerinden Zerrin Özer’in son yıllardaki yaşantısı başta hayranları olmak üzere herkesi fazlasıyla üzüyor. Albümlerine ara veren usta sanatçı, sadece  zaman zaman katıldığı davetlerde görünüyor. Yaşı da bir hayli ilerlemiş olan 90lı yılların efsanesi, inenler listemizde bu hafta 3 numarada.

4 NUMARA YAĞMUR ATACAN

Oyuncu Yağmur Atacan’ın son yıllarda yat alım satım işine girdiğini daha önce duymuştuk. İş hayatında sıkıntı günler geçirdiği haberleri çıkan Yağmur Atacan, oyunculukta da havlu atmış gibi. Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Altuğ ile görüntülenmiş iş teklifi alamadığını kendisi de söylemişti. Son yıllarda müthiş bir düşüş içerisinde olan Atacan bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA CAN BONOMO

Eurovision’la yıldızı parlayan Can Bonomo’nun önlenemez  düşüşü devam ediyor. Yaptığı albümlerin esamesi bile okunmaz olan Can Bonomo, aykırı tarzı ve özel hayatıyla gündemde yer alan sanatçılardan. Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Bulunmam Gerek” albümüyle hayal kırıklığı yaşayan Bonomo’yu, yazın gelmesiyle birlikte sık sık kullandığı motosikletin üstünde görebiliriz. Başarılı model Didem Soydan’la uzun süredir birliktelik yaşayan ve zaman zaman ev konserlerinde görmeye alıştığımız Can Bonomo haftanın inenleri listesinde 5 numarada.


ÇIKANLAR

1 NUMARA VOLGA TAMÖZ

Birbirinden ünlü isimlerle birlikte çalışan Volga Tamöz durmak bilmiyor. Daha yeni piyasaya sürdüğü albümü “No 2”  ile büyük beğeni toplayan ve müzik listelerinde zirvede yer alan genç müzisyenin, başarılı tırmanışı devam ediyor. Yaptığı farklı ve kulağa hoş gelen müziklerle piyasanın paylaşılamayan isimlerinden olan ve sürekli sahne almaya başlayan Volga Tamöz, özellikle de albümündeki çok başarılı düzenlemelerle büyük dikkat çekmeyi başardı ve çıkanlar listemizde zirveye yerleşti.

2 NUMARA GÖKSEL

Yaptığı albümler ve unutulmayan şarkılarıyla bilinen Göksel, yeni çıkardığı “Sen Orda Yoksun” albümüyle büyük bir sürpriz yaptı. 3 yıl aradan sonra çıkardığı albümle sektörde ben de varım diyen usta sanatçı, yeni şarkısıyla da listeleri zorlamaya devam ediyor. Sempatik kişiliğiyle bilinen Göksel, başarılı dönüşüyle çıkanlar listemizde 2 numarada.

NUMARA METİN ŞENTÜRK

Yılların eskitemediği isimlerin başında gelen Metin Şentürk, yıllanmış şarap gibi. Müthiş kilo vererek, süper dinç bir görünüme ulaşan  ve yeni albümü “Kelebek”le listelerde zirvede yer alan Metin Şentürk, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA DİRİLİŞ ERTUĞRUL

 Trt 1’in büyük bir yatırımla yapılan dizisi “Diriliş Ertuğrul” kısa bir düşüşün ardından tekrar zirvedeki yerini aldı. Kadrosunda Engin Altan Düzyatan ve Burcu Kıratlı gibi ünlü oyuncular bulunan yapım, her geçen hafta üstüne koyarak devam ediyor. Trt 1’in belki de en çok ses getiren ve konuşulan projelerinden olan “Diriliş Ertuğrul” bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

NUMARA SERKAN KAYA

Arabeskin parlayan yıldızları arasında gösterilen Serkan Kaya, yeni albümü “Gönül Bahçem”le hem sosyal medyayı hem de sektörü salladı diyebiliriz. Kendisinin zirve yaptığı “Mesele” şarkısını da yeni albümüne alan Kaya, geleceğin İbrahim Tatlıses’i olma yolunda ilerliyor. Son yılların en iddialı arabeskçilerin başında gelen Serkan Kaya bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar