UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ANNESİ HÜLYA AVŞAR İLE REKLAMDA ROL ALAN ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU NE KADAR KAZANDI?..

FLAŞ! ANNESİ HÜLYA AVŞAR İLE REKLAMDA ROL ALAN ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU NE KADAR KAZANDI?..

FLAŞ! ANNESİ HÜLYA AVŞAR İLE REKLAMDA ROL ALAN ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU NE KADAR KAZANDI?..

Kızı Zehra ile ilk kez bir reklamda yer alan Hülya Avşar'ın aldığı reklam parası herkesi şaşırttı. Sinpaş'ın reklamında oynayan Hülya Avşar ve Zehra inşaat şirketinden 1 milyon lira aldı. Aldığı 1 milyon liradan Zehra'ya pay verip vermediği sorulan Hülya Avşar "Zehra’nın payına düşen parayı ona direk vermedim ama onun için kullandım” dedi.

Hülya Avşar kızı Zehra ile bir reklam filmi için kamera karşısına geti. Kızı Zehra ile bir inşaat firmasının reklamında oynayan Hülya Avşar çok ciddi bir reklam parası aldı. Hülya Avşar, kızı Zehra ile oynadığı reklam filminden 1 milyon lira kazandı. Hülya Avşar reklamdan kazandığı parayı Zehra'ya vermediğini fakat onun için kullandığını söyledi.

Hülya Avşar kızıyla oynadığı reklam filmi için, "Zehra’nın payına düşen parayı ona direk vermedim ama onun için kullandım” dedi. Hülya Avşar yaptığı açıklamada, ilk kez bir reklam filminde kızı Zehra ile birlikte oynadığını, kızı ile birlikte 3 reklam filmi daha çekeceklerini belirtti. Hülya Avşar'ın bu reklam filminde 1 Milyon TL aldığı iddia edildi.

Avşar, aile konsepti devam ettikçe eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile de oynayabileceklerini kaydetti.

Avşar, kızı Zehra’nın reklamdan ne kadar pay aldığıyla ile ilgili soruya ise, "Kızım ile oynama teklifi gelince önce red ettim ama sonra ikna oldum. Zehra da istekliydi. Zehra’nın payına düşen parayı ona direk vermedim ama onun için kullandım. Kızımın hakkı neyse Allah katında görevimi yaptım. Ama aldığı parayı da harcatmadım” yanıtını verdi.

Avşar, “Her reklamda bir öncekinden daha çok kazanıyorsunuz. Ancak gayrimenkul daha fazla oldu” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya avşar  zehra  reklam  sinpaş