UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! 'FİLİNTA' DİZİSİNDE, ALMAN İMPARATORLUĞUNA BAĞLI BİR CASUSU CANLANDIRAN WILMA ELLES, “GALA DERGİSİ” NİSAN SAYISINA KAPAK OLDU!

FLAŞ! 'FİLİNTA' DİZİSİNDE, ALMAN İMPARATORLUĞUNA BAĞLI BİR CASUSU CANLANDIRAN WILMA ELLES, “GALA DERGİSİ” NİSAN SAYISINA KAPAK OLDU!

FLAŞ! 'FİLİNTA' DİZİSİNDE, ALMAN İMPARATORLUĞUNA BAĞLI BİR CASUSU CANLANDIRAN WILMA ELLES, “GALA DERGİSİ” NİSAN SAYISINA KAPAK OLDU!

İş adamı Şefik Yalvaç’ın imtiyaz sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmeliğini Hakan Solaker’in, Yazı İşleri Müdürlüğünü Reyhan Durmuş’un, Foto Editörlüğünü Hulki Mengü’nün  yaptığı Gala Dergisi, Alman asıllı Wilma Elles’in röportajıyla raflarda yerini aldı. Filinta dizisinde, Anita adında bir şarkıcıyı canlandıran Wilma Elles, İzmit Seka Kağıt Fabrikası içindeki Film Platosu'nda Gala’ya özel fotoğraf ve röportajla nisan sayısına kapak oldu.

Filmde bir katil grubuyla yaşamak nasıl bir şey?

Çok korkunç tabii ki!  Ama aynı anda da Edith onları kendi karakterinden dolayı tamamen kötü görmek istemedi. Onları anlamaya çalıştı, onların lanet ruhlarını bile kurtarmak istedi. Birine de biraz âşık oldu. Çünkü O, iki kez onun hayatını kurtardı... Aslında benim de bazen kötülük görünce bunu kafam almıyor.  İnsanlar çok temiz doğuyorlar... Nasıl kendi türüne bu kadar zarar verebilirler? Onu hayvanlar bile yapmıyor.

‘Anita’ nasıl bir karakter? Casus olmak nasıl bir duygu?

Bu casus çok meraklı. Her şeyi dikkatli izliyor, anlıyor ve öğrenmek istiyor. Çok detaylara bakıyor. Başka insanlar onun sadece iş malzemesi. Eğer bu kötü taraf olmasaydı; ben de casus olmak isterdim… Mesela Anita bir sürü insanı öldürüyor. Bu canlandırdığım karakterin merakı, insanlarla ilişkisi ve onları tanımak istemesi, gözlemlemesi açısından, oyunculuğa çok yakın bir mesleğinin olduğunu düşünüyorum.

Sizce en iyi dizileri Türkler mi çekiyor?

En iyi doğudaki dizileri Türkler çekiyor. En iyi batılı dizileri Amerika çekiyor. O tartışılmaz bence. Ama ben duydum ki Çin ve Kore dizileri de çok ilginç… Ve ben daha önce Latin Amerika’da yayınlanan Telenovela’nın dublajını yaptım, çok keyifliydi.

Wilmacığım kaç aylık hamilesin?

Altı aylık hamileyim...

Cinsiyeti belli mi?

Biz henüz bakmıyoruz… Çünkü kız ya da erkek bizim için önemli değil.  Bizim için ikisi de muhteşem olur. Sürpriz olsun.

İsmi ne olacak?

İsimleri düşünmeye başladık. Hamile olmadan önce bile bunu bazen düşündük. :)) Ama tam bir isime karar vermedik. Ona galiba doğumdan sonra karar verileceğiz.

Bir taneyle sınırlı mı kalacak… Kaç tane çocuğunuzun olmasını istiyorsunuz?

Hem benim hem de Kerem'in ailesi çok kalabalık. Benim dört kardeşim var. Hayat dolu bir eve bayılıyorum. Onun için ben de dört çocuk istiyorum. Kerem de öyle.

En güzel hangi yemeği yapıyorsunuz?

En güzel yemeklerim maalesef çok sağlıklı değil... Waffleler, krepler, pastalar. :)) Un mamullerine bayılıyorum… Ama tabii ki fazla yememek lazım... Azıcık... :))

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgala dergisi  wilma elles