UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SURVİVOR’IN İKİ GÜZELİ MERVE OFLAZ VE NADYA ZAGLİ, AYNI ADAMA AŞIK OLDU! İŞTE O İSİM!..

FLAŞ! SURVİVOR’IN İKİ GÜZELİ MERVE OFLAZ VE NADYA ZAGLİ, AYNI ADAMA AŞIK OLDU! İŞTE O İSİM!..

FLAŞ! SURVİVOR’IN İKİ GÜZELİ MERVE OFLAZ VE NADYA ZAGLİ, AYNI ADAMA AŞIK OLDU! İŞTE O İSİM!..

TV ekranlarının en çok konuşulan yarışma programlarından Survivor All-Star, yaşanan rekabetlerle izleyiciyi ekran başına çekmeye devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Nadya Zagli ve Merve Oflaz da farklı takımlarda rakip olarak karşılaşıyor. İkilinin yarışmadaki rekabetleri dışında ilginç bir ortak noktaları var.

2006 yılında ekranlara gelen  ‘Survivor Türkiye-Yunanistan’ yarışmacılarından Selim Sabah ile Nadya Zagli’nin yakınlaşması aşka dönüşmüş ve ikilinin aşkı evlilikle sonuçlanmıştı . Ancak iki yarışmacı  şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2011 yılında boşandı. Boşanmanın ardından Yunanistan’a geri dönen Nadya, bir dans grubu ile çalışmaya başladı.

Selim Sabah, eşi ile boşanma için mahkemelik olduğu esnada yeni bir aşka yelken açmıştı.  O dönem ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisiyle ekranlarda olan Survivor şampiyonu Merve Oflaz, Selim Sabah’ın yeni aşkıydı. Selim Sabah ve Merve Oflaz’ın büyük aşkı şimdilerde devam ediyor.  Şimdiye kadar hiçbir polemiğe girmeyen yarışmacıların adaların birleşmesi durumunda birbirlerine nasıl davranacağı merak ediliyor.

NADYA ZAGLİ KİMDİR?

1984 yılında Atina’da doğan Nadya Zagli, dansçıdır.  2006 yılında gerçekleşen ‘Survovor Türkiye-Yunanistan’ yarışmasıyla tanınan Nadya, yarışmada tanıştığı Selim Dabah’la evlendikten sonra İstanbul’a yerleşti. 2011 yılında boşanan yarışmacı aynı yıl Sare 2 Dance grubu ile çalışmaya başladı. Dans grubu ile ülke ülke dolaşan Nadya, Survivor All-Star’da Gönüllüler takımında mücadele veriyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnadya zagli  merve oflaz  survivor