UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHİN KAYALI YAZIYOR: PLAYBOY'LARIN GÖZDESİ ÖZLEM YILDIZ’I FUTBOL MERAKI MI SARDI?. ÖZLEM YILDIZ’IN EN BEĞENDİĞİ 11 KİM?

ŞAHİN KAYALI YAZIYOR: PLAYBOY'LARIN GÖZDESİ ÖZLEM YILDIZ’I FUTBOL MERAKI MI SARDI?. ÖZLEM YILDIZ’IN EN BEĞENDİĞİ 11 KİM?

ŞAHİN KAYALI YAZIYOR: PLAYBOY'LARIN GÖZDESİ ÖZLEM YILDIZ’I FUTBOL MERAKI MI SARDI?. ÖZLEM YILDIZ’IN EN BEĞENDİĞİ 11 KİM?

Şahin Kayalı yazıyor:

Özlem Yıldız, ilginç kaçamaklarıyla kafa karıştırmaya devam ediyor.

Daha önce İş adamı Mustafa Elgin’le yaşadığı yasak aşkla magazin camiasında sıkça eleştirilen Özlem Yıldız hakkında olay yaratacak bir duyum daha aldım.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen, şimdilerde ise Başakşehirspor’da forma giyen Ufuk Ceylan’la skandal bir ilişki yaşadığı iddia edilen Özlem Yıldız, bu olay ortaya çıktıktan sonra özellikle de sosyal medya hesabında defalarca günah çıkartmıştı.

Günah çıkartmıştı çünkü, Ufuk Ceylan’ın o dönem evlilik aşamasında olduğu yabancı sevgilisiyle bu haberler yüzünden ayrıldığı hatta Galatasaray’dan da bu yüzden gönderildiği konuşuldu her yerde!..

Futbolcularla ilgili nereden öğrendiğimi merak edecek olursanız, eski bir profesyonel futbolcu olduğumdan dolayı aynı zamanda da o dünyanın içinde yaşıyorum.

Birlikte futbol oynadığım bazı arkadaşlarım hala 3 büyüklerde top koşturuyor olsa da, bir çoğu da Anadolu kulüplerinde futbol yaşantılarına devam ediyor.

Durum böyle olunca yaşadıkları, duydukları ilginç dedikoduları benimle paylaşabiliyorlar.

Biz yine konumuza gelelim…

Futbolcular arasında o kadar çok ünlü, güzel şarkıcılar, mankenler, oyuncular vs. gibi tanıdık simalar konuşulsa da, Özlem Yıldız’ın ismini her an duymak mümkün.

Özlem Yıldız’ın Mustafa Elgin’le aşk yaşadığının ortaya çıkmasının hemen ardından ikili ayrıldıklarına dair imalarda bulunmuştu.

Özlem Yıldız’ın yaşanan o hengamede bir dönem Çaykur Rizespor forması giyen Sinan D. İsimli bir futbolcuyla birlikte olduğunu ve kendisi hakkında yapılan eleştirilere bu yüzden kulak asmadığını duydum.

Duydum diyorum çünkü, yazımın başında yazdığım gibi futbolcu geçmişim olduğu arkadaşlarımla bir araya geldiğimde duyduğum bu iddiayı hemen Sinan D.’ye sordum. Sinan “Şahin benim hakkımda bu tarz haberlerin çıkmasını istemiyorum” dese de konuşmamızdaki ilginç ve tutarsız açıklamaları, bu yazıyı yazmamdaki en büyük etkenlerden bir tanesi oldu…

Belli ki Özlem Yıldız futbol camiasıyla oldukça iç içe girmiş…

Ancak ayrıca Özlem Yıldız’ın ciddi bir futbol tutkunu olduğunu da öğrendim.

Türkiye’deki ideal 11’i kim merak ediyorum ama bunu da futbol da konuştuğu futbolcu arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışıyorum.

Belli ki Özlem Yıldız futbol camiasıyla oldukça iç içe…

Bundan sonraki “yakalanması” da yine bir futbolcuyla olursa kimse şaşırmayacaktır.

Aslında bu kadar futbola meraklısıysa, futbolcularla da çıkması normal…

Bu konularda oldukça rahat olduğu gözlenen ve eşile arasında büyük bir aşk varken, birden aralarına girip, iş adamı Mustafa Elgin’in belki de hayatının darmaduman olmasına neden olan Özlem Yıldız’a Seren Serengil de demediğini bırakmamıştı.

Enteresan bir “Özlem Yıldız vakası” yaşıyoruz.

Tek üzüldüğümüz, çocuğu ve çocuğunun babası… Çocuğu şimdilik küçük ama eski eşi bu durumları nasıl değerlendiriyor acaba?..

Ancak Özlem Yıldız çok zor bir şeyi de başarıyor.

Doğru dürüst hiç bir işi olmamasına rağmen, bu yaşantısıyla bir şekilde magazin basının gündeminde oluyor. Bundan ne kazandığını sanıyor, bilemiyoruz ama bizce kaybediyor!..

Şahin Kayalı

Mail: sahinkayali88@gmail.com

Twitter: @sahinkayali88


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözlem yıldız  sahin kayali